Férfi vízi: a fél Eger, Brguljan és Kayes is az OSC-be igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 12:46
null
Nagy dobásra készülnek az OSC-nél (Fotó: Korponai Tamás)
Hivatalosan is bejelentették, hogy az OSC férfi vízilabdacsapata a következő idénytől OSC-Újbuda-A-Híd néven szerepel, a szponzori megállapodás 1+1 évre szól. Az egyetemi egyesület játékoskerete szinte teljesen átalakul, a megerősödő OSC-vel újra bajnokesélyesként kell számolni.

 

A csapatot Vincze Balázs irányítja, Becsey Péter, az eddigi vezetőedző sportigazgató lesz. Jelentősen megerősödik a nagy múltú klub játékoskerete. Vinczét követi Szegedről Decker Ádám (ő lesz a csapatkapitány), Hegedüs Gábor, Juhász Zsolt és Vincze Márk, a bajnok Egerből pedig félcsapatnyi pólós érkezik Bátori Bence, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Kevin Graham, Kovács Gábor és Salamon Ferenc személyében.

Szintén az OSC-ben folytatja a Vasast elhagyó montenegrói klasszis, Drasko Brguljan, valamint a Szeged korábbi új-zélandi centere, Joseph Kayes, aki az ausztrál Fremantle Marinersből tér vissza Magyarországra.

Továbbra is az OSC-ben vízilabdázik Jávor Dániel, Szentesi Ádám és Szentesi Máté.

Az OSC hétszer nyerte meg az élvonalbeli magyar bajnokságot, valamennyi aranyérmét az 1969 és 1978 közötti időszakban ünnepelhette. A kétszeres BEK-győztes (1972–73, 1978–79) csapat a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában játssza a hazai mérkőzéseit.

Decker  Ádám (balra) és Vincze Balázs tavaly Magyar Kupa-győzelmet  ünnepelhetett a Szegeddel, az OSC-ben továbbra is együtt dolgozhatnak  (Fotó: Szabó Miklós)
Decker Ádám (balra) és Vincze Balázs tavaly Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a Szegeddel, az OSC-ben továbbra is együtt dolgozhatnak (Fotó: Szabó Miklós)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik