Pincési László
 
23:0912 órája
Pincési László
 
21:231 napja
Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
19:181 napja

DÖNTŐBEN CSEH ÉS KENDERESI IS! Chad le Clos bekezdett, világcsúcsrészidőn belül fordult ötvennél, féltávnál már majdnem egy testhossz volt az előnye. Cseh László a második, Kenderesi a hetedik helyen fordult száznál. NA DE! Ekkor jött a hajrá, a táv második felében a két magyar úszó begyújtotta a rakétákat, Cseh László 1:54.22-vel megnyerte az elődöntőt, Kenderesi Tamás pedig a második helyre hajrázta magát 1:54.98-cal. Természetesen mindketten döntőbe jutottak, a második és harmadik legjobb idővel! Fantasztikus döntő várható holnap 18 órakor!

Bacsinszki Ádám
 
19:041 napja

„Örülök az időmnek, szerintem mindenképpen biztató. Kicsit lassan kezdtem, legalábbis Shane ezt mutatta a versenyszám után, remélem, hogy holnap délután gyorsabb leszek. Mindenképp motivál, hogy ott lesz Katie Ledecky, de ez inkább az ő száma. Soha nem szereztem még olimpiai vagy világbajnoki érmet kétszáz gyorson, a legjobb helyezésem az a kazanyi ötödik hely, úgyhogy nagyszerű lenne egy kicsivel jobb helyezést elérni” – mondta Hosszú Katinka az M4 Sportnak.

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
18:571 napja

MEGVAN A DÖNTŐ! Hosszú Katinka a második helyen végzett Federica Pellegrini mögött a 200 m gyors elődöntőjében (1:55.98-as idővel), így az ötödik idővel jutott a holnapi fináléba. A magyar úszónő végig az élbolyban haladt, de az olasz vb-ezüstérmest nem tudta megelőzni, a döntőbe jutás azonban nem forgott veszélyben.

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
18:501 napja

Ilyen nincs, és mégis van?! Katie Ledecky 45 perccel azután, hogy világbajnok lett 1500 méteren, megnyerte az elődöntőt 200 m gyorson, ezzel fináléba jutott. Tegyük hozzá: ebben a számban is címvédő, Rióban pedig olimpiai bajnok volt, de azért mégis... Jön a második elődöntő és Hosszú Katinka.

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
18:431 napja

Kínai arany férfi 100 m háton, amit kitörő lelkesedés fogad a médiatribünön a kínai televíziós riporter, aki gyakorlatilag végigúszta a távot Hszü Csia-juval, aki világbajnok lett. A világcsúcs ezúttal elmaradt, viszont két amerikai állhat a dobogóra: Matt Grevers végzett a második, Ryan Murphy a harmadik helyen.

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
18:221 napja

A férfi 50 m mell elődöntői következtek a hölgyek fináléja után. Az elsőt a brazil Felipe Lima nyerte (26.68), a másodikat pedig Adam Peaty, de hogyan! A brit délelőtt már világcsúcsot döntött (a sajátját 26.10-re javította), majd este ismét megdöntötte azt: 25.95-öt úszott, így a világcsúcs először 26 másodperc alatt van! Nincsenek szavak a 22 éves mellúszózsenire, aki maga sem akarta elhinni ezt a hihetetlen időeredményt. „No way”, mondta a medencében, amikor felnézett a kijelzőre. „Nem lehet". Bebizonyította, hogy de...

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
18:001 napja

Katie Ledecky lett a világbajnok 1500 méteren, jó fél medencényit vert a teljes mezőnyre. Az ezüstérmes a spanyol Mireia Belmonte lett, a bronzérmes az olasz Simona Quadarella. Kapás Boglárka (képünkön) végül a negyedik helyen zárt, a 15 éves Késely Ajna pedig nyolcadik lett. Szép volt, lányok!

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
17:521 napja

Zúgott a nézőtéren a „Hajrá, lilák!”, ugyanis az Újpest úszója, Kapás Boglárka féltávnál a harmadik helyen fordult (korábban volt második is), Késely Ajna (képünkön) a hetedik helyen halad.

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
17:391 napja

ORSZÁGOS CSÚCS! Kozma Dominik iszonyatosan bekezdett, elsőként fordult 50 méternél, majd féltávnál harmadik volt. Az egész mezőny hatalmasat tempózott, a magyar úszó végig ott volt az élbolyban. A hajrát a kínai Szun Jang rettenetesen megtolta, ami aranyérmet ért neki, a második Townley Haas lett, a harmadik Alekszandr Krasnik. Kozma végül a hatodik helyen csapott célba, viszont új országos csúccsal, 1:45.54-gyel, így átadta Cseh László 2009-es rekordját a múltnak. Bravó, Doma!

Ilku Miklós
Ilku Miklós
A helyszínről jelenti
17:281 napja

Búvár Kund? Választ kaptunk egy sokak által firtatott kérdésre. Az úszók bemelegítése után beugrott az ügyeletes búvár a medencébe, akinek fény derült a munkájára: a víz alatti kamerákat tisztította meg egyesével egy speciális törlővel. Érdekesség, hogy épp mellettem ül az AFP ügynökség képszerkesztője, aki a víz alatti kamerákat kezeli. Egy iPadről. Percek alatt többezer kép fut át a monitorán, mégis átlátja őket és szinte azonnal készre vágja őket. Profizmus na, mondjuk ki!

Bacsinszki Ádám
 
16:421 napja

„Nehéz meccsre számítottunk. Talán kicsit motiváltabbak voltunk, ez volt a kulcsa a magabiztos győzelemnek. Küzdöttünk, hajtottunk, megérdemelten nyertünk, örülünk, hogy sima meccsen jutottunk a négy közé, ez mutatja a csapat erejét” – mondta az immár 18 gólnál járó, remek formának örvendő Jannisz Funtulisz a görögök elődöntőbe jutása után. (Fotó: Madar Dávid)

Kőfalvi Dániel
Kőfalvi Dániel
 
16:331 napja

A ma esti program. HAJRÁ, MAGYAROK! \o/

Borbély László
Borbély László
 
13:071 napja
Martonosi Árpád
Martonosi Árpád
 
23:212 napja
Borbély László
Borbély László
 
21:052 napja
Határ Dávid
Határ Dávid
 
15:232 napja

Elkezdődött a negyeddöntő a női vízilabdatornán, az első meccsen Oroszország 4–0-ra elhúzott, ám a nagyszünet előtt egyenlítettek az olaszok, így 4–4-ről várják a harmadik negyedet a csapatok.

Italy vs Russia #finabudapest2017

Evgeny Korotyshkin (@ekorotyshkin) által megosztott bejegyzés,

Határ Dávid
Határ Dávid
 
15:102 napja

Már a profik edzenek az egyik legjobban várt esemény, az óriástorony-ugrás helyszínen. Az amerikai Tara Hyer Tirától kaptunk egy kis ízelítőt.

Határ Dávid
Határ Dávid
 
13:552 napja

Michal „Superman” Navrátil, a csehek óriástorony-ugrója 2013-ban negyedik, 2015-ben pedig a nyolcadik helyen zárt a világbajnokságon. Nemsokára Budapesten is bemutathatja, mit tud.

Time to fly. Next stop, World Championship in Budapest. #finabudapest2017 #highdiving #czechswimmingfederation #czechswimmingteam #arena

Michal Navrátil (@michal_supratil) által megosztott bejegyzés,

még több tartalom