Vizes vb: „Nem tudom, van-e értelme a folytatásnak” – nagyon csalódott a magyar úszó

Vágólapra másolva!
2017.07.29. 11:40
Nagyon csalódottan értékelt, sőt a visszavonulását is kilátásba helyezte Balog Gábor, aki 100 méteres hátúszásban a 21., míg 50-en a 27. helyen zárt a magyarországi világbajnokságon. A 26 esztendős magyar sportolót nagyon bántja, hogy a vb-n nem hozta meg gyümölcsét a befektetett munka.

„Sajnos az egész világbajnokság csalódás számomra. Egy hónappal ezelőtt fél másodpercekkel úsztam jobbakat az itteni eredményeimnél. A száz hát iszonyatos csalódás volt, az ötven hát már egy kirándulás volt számomra, de a négy tized az nagyon sok…” – kezdte Balog Gábor.„Sajnos az egész világbajnokság csalódás számomra. Egy hónappal ezelőtt fél másodpercekkel úsztam jobbakat az itteni eredményeimnél. A száz hát iszonyatos csalódás volt, az ötven hát már egy kirándulás volt számomra, de a négy tized az nagyon sok…” – kezdte Balog Gábor.

„Az a baj, hogy én viszem a bőrömet a vásárra, nekem van veszítenivalóm, és egy ilyen világbajnokság után akkor van szerencsém, ha a szüleim tudnak még támogatni. Az edzőknek semmi bajuk nem lesz, ugyanúgy megkapják a fizetésüket, de én úsztam itt, és én vagyok a hibás azért, hogy nem sikerült jobban, de nem én mondtam, hogy mit kell edzenem. Többet úsztam, mindent megcsináltam becsületesen, még vasárnap is úsztam az edző kérésére, majd ezek az eredmények születnek. Totális csalódás a hazai világbajnokság számomra, nem is tudom, hogy van-e értelme a folytatásnak. Most nagyon mélyen vagyok, nem látom, hogy lenne.”

„Amikor Petrov Ivánnal készültem, negyedennyit úsztam, sokkal jobb voltam mindenen. Most pedig olyan időket produkálok, amit három évvel ezelőtt. Rómában egy hónapja szárnyaltam, robbanékonynak éreztem magam, most egyszerűen fáradt vagyok. Augusztusban megyek még az Universiádéra, remélem, ott kijön a sok munka eredménye, de egyelőre nem látom…” – zárta mondandóját Balog, aki a 2014-es Európa-bajnokságon 200 méteren bronzérmet szerzett.

Balog Gábor aztán nem sokkal később az Instagram-oldalán arról számolt be, hogy kifordult a könyöke, így vasárnap kihagyja a 4x100-as vegyes váltót.

"A rossz szereplés a Világbajnokságon nem elég.., még a könyököm is kifordult...úgy néz ki holnap nem tudok már vízbe ugrani , hogy a hazámat képviseljem a fiúkkal a váltóban"#ennelcsakjobblehet #avizosszekot #finabudapest2017

54 Likes, 8 Comments - Gábor Balog (@gabulon) on Instagram: ""A rossz szereplés a Világbajnokságon nem elég.., még a könyököm is kifordult...úgy néz ki holnap..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik