Öttusa: Eb-bronz a Szűcs, Szentprónai U17-es vegyesváltónak

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
2018.06.17. 21:06
Címkék
A váltókkal teletűzdelt nap szerényre sikeresedett az ifjúsági Eb-n, az egész hét viszont gyönyörűre, így boldogan búcsúzott a magyar küldöttség a lengyelországi helyszíntől.

A. A. –utanpotlassport.huA zárónap sikeredett a legszerényebbre az ifjúsági Európa-bajnokságon. Ezen osztották a legtöbb érmet, mégis ez volt a legkevésbé fontos nap, amolyan after party hangulatban váltóversenyeket tartottak, szám szerint négyet.A. A. –utanpotlassport.huA zárónap sikeredett a legszerényebbre az ifjúsági Európa-bajnokságon. Ezen osztották a legtöbb érmet, mégis ez volt a legkevésbé fontos nap, amolyan after party hangulatban váltóversenyeket tartottak, szám szerint négyet.

A küldöttség keddtől szombatig halmozta az érmeket, az igazán lényeges számokban is
A küldöttség keddtől szombatig halmozta az érmeket, az igazán lényeges számokban is

A küldöttség keddtől szombatig halmozta az érmeket, az igazán lényeges számokban is

Az olimpia műsorát képező egyéni számok már U17-ben és U19-ben is lementek, ezek szinte mindegyike hozott magyar érmet Lengyelországban, ahogy korábban – amolyan felvezetésként – az U19-es váltók versenye is, még a kontinensbajnokság első napján, kedden.

Az utolsón, vasárnap többek között a főhősök, a csapatjaikat is dobogóra segítő egyéni érmesek is újra szerepeltek, mégpedig az U17-es váltókban, így az ezüstérmes (2004-es születésű!) Basa Lili és az aranyérmes Koleszár Mihály is. Végül aBasa Lili, Deák Melinda lányváltó és Szakály Bence, Koleszár Mihály fiúváltó is 4.helyen végzett.Az Eszes Noémi, Gábor Gergely vegyes váltó 10. lett az U19-esek között; a nap egyetlen magyar érmét két fehérvári Volános, Szűcs Dóra és Szentprónai Dominikhozta össze az U17-es vegyes váltóban.

Zárásként a küldöttség tagjai boldogan álltak össze egy csapatképre, az egész hetet tekintve jogosan.

További korosztályos hírekÖTTUSÁBANa sportági aloldalunkon.

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek