Labdarúgás: Szoboszlai Dominik – talán az Arsenalban

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.26. 13:02
Címkék
A legújabb sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal lehet Szoboszlai Dominik elsőszámú kérője a nyáron. Állítólag Unai Emery vezetőedző akkor nyithat a 19 éves magyar középpályás felé, ha nem tudja megtartani kölcsönjátékosát, Dani Ceballost.

Az Arsenal a Red Bull Salzburg magyar középpályását,Szoboszlai Dominikotszerződtetné, amennyiben a Real Madrid visszahívja a jelenleg kölcsönben az Ágyúsokat erősítő Dani Ceballost – írja azExpresscímű angol lap.Szoboszlai Dominikotszerződtetné, amennyiben a Real Madrid visszahívja a jelenleg kölcsönben az Ágyúsokat erősítő Dani Ceballost – írja azExpresscímű angol lap.

 

Szoboszlai Londonban folytatná? Fotó: uefa.com
Szoboszlai Londonban folytatná? Fotó: uefa.com

Szoboszlai Londonban folytatná? • Fotó: uefa.com

 

A britek úgy tudják, hogy Unai Emery és stábja kiemelt figyelemmel követi Szoboszlai teljesítményét az osztrák bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is, és akkor léphetnek az éppen pénteken 19 éves légiós irányába, ha nem tudják megszerezni végleg Ceballos játékjogát.

A spanyol játékos legalább 30 millió fontba kerülhet a lap szerint, de valószínűbb, hogy ennél is többet elkérhet érte a Real, ha egyáltalán hagyja végleg távozni a 23 éves középpályást.

Szoboszlai kapcsán hozzáteszik, hogy nemcsak Ceballos helyén, azaz nagyjából a nyolcas pozícióban, de akár Mesut Özil utódjaként – azaz 10-esként – is képes lehet a kimagasló játékra, így személyében sokoldalú játékos kerülhetne az Ágyúsokhoz. Pláne, ha azt nézzük, hogy a világbajnok németnek sem betonbiztos a helye Londonban.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik