Kézilabda: vereség a dánoktól az ifi Négy Nemzet-tornán

Vágólapra másolva!
2019.04.12. 20:32
Címkék
Későn hajrázott a fiú ifjúsági kézilabda-válogatott a dánok ellen a balatonboglári felkészülési torna második fordulójában. Kárpáti Krisztián együttese 22–21-es vereséget szenvedett a dánok ellen. Eközben a serdülők magabiztosan verték a szerbeket Győrben.

B. V. – utanpotlassport.huAz egyik skandináv rivális után máris következett a másik. A fiú ifjúsági kézilabda-válogatott miután csütörtökön felülmúlta a norvégokat, péntek délután a dánokkal találkozott a balatonboglári Négy Nemzet-torna második fordulójában.B. V. – utanpotlassport.huAz egyik skandináv rivális után máris következett a másik. A fiú ifjúsági kézilabda-válogatott miután csütörtökön felülmúlta a norvégokat, péntek délután a dánokkal találkozott a balatonboglári Négy Nemzet-torna második fordulójában.

Egy góllal kapott ki a dánoktól a fiú ifjúsági válogatott Fotó: Tompos Gábor/NEKA
Egy góllal kapott ki a dánoktól a fiú ifjúsági válogatott Fotó: Tompos Gábor/NEKA

Egy góllal kapott ki a dánoktól a fiú ifjúsági válogatott  •  Fotó: Tompos Gábor/NEKA

Kárpáti Krisztián együttese ezúttal nem kezdte jól az összecsapást, szűk húszpercnyi játék után 10–4-re a vendégek vezettek. A félidő hátralévő részére azonban nagyon összeállt a magyar védekezés, gólt sem szereztek a dánok, és a szünetig két gólra feljöttek a mieink (8–10).

A második játékrész közepétől aztán újra a piros mezesek irányítottak, és hétre növelték a különbséget. Aztán megint jött a nagy magyar hajrá, de kicsit későn. A legvégén, Tóth Péter utolsó percben szerzett góljával a 22–21-re zárkózott a válogatott, amely a torna zárónapján 12 órától a szerbekkel találkozik.

FIÚ IFJÚSÁGI NÉGY NEMZET-TORNA, BALATONBOGLÁR
Magyarország–Dánia 21–22 (8–10)

A fiú serdülők is megkezdték a szereplésüket a győri mini felkészülési tornán. Aszerbekcsak a találkozó elején tudtak lépést tartaniKopornyik Zsolt csapatával, amely aztán magabiztosan érvényesítette a papírformát.

Már a félidőben is négy góllal vezettek a mieink, a második harminc percben pedig méh jobban elhúztak, végül 27–17-re győztek. Szombaton a macedónok ellen játssza második meccsét a magyar csapat a Magvassy Mihály Sportcsarnokban zajló viadalon.

FIÚ SERDÜLŐ NEMZETKÖZI TORNA, GYŐR
Magyarország–Szerbia 27–17 (15–11)

További korosztályos hírekKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik