utanpotlassport.hu 2019.06.10 19:43 Frissítve: 2019.06.10 19:46

Kerékpár: Tour de Hongrie-t akar nyerni Valter Attila

Az összetett elsőséget célozza meg Valter Attila a kedden rajtoló Tour de Hongrie körversenyen, amelyen csapatkapitányként áll rajthoz. A hegyimenőnek számító magyar kerekes egy nappal a rajt előtt beszélt honlapunknak várakozásairól.

„Nagyon jól érzem magam, hiszen végre egy egész hetet itthon tudtam lenni Csömörön. Bár rengeteget edzettem, viszont a családommal és a párommal is el tudtam tölteni egy kis időt, ez pedig számomra igazi kikapcsolódást jelent. Nagyon régen készültem ilyen kipihenten egy versenyre, fejben, erőben és motivációban is erősnek érzem magam” – nyilatkozta honlapunknak a 21. születésnapját szerdán ünneplő Valter Attila, aki csapata kapitányaként indul majd a viadalon.

A végső győzelemre tör hazai környezetben Fotó: bikemag.hu

A végső győzelemre tör hazai környezetben  •  Fotó: bikemag.hu

„Ez speciális, de nagyon jó helyzet, hiszen itt a srácok értem mennek, segítenek, ha szükség van rá, nagyon nem mindegy ez ilyen nagy versenyen” – tette hozzá, s megjegyezte, óriási ugrás tapasztalható a Tour de Hongrie színvonalában, mind szervezésben, mind az ellenfelek tekintetében, így kiváló versenyre számít.

Mint elmondta, nem zavarja, hogy hirtelen beköszöntött a nagy nyári meleg: „Bíztam benne, hogy jó idő lesz, hiszen nekem ezzel még nem volt problémám. Jól megizzadunk az elején, és onnan kezdve a meleg szél is hűsítő tud lenni, persze nagyon oda kell figyelnünk magukra így is.”

Valter Attila a versennyel kapcsolatban megjegyezte, nagyon résen kell lennie minden szakaszon: „Figyelnem kell minden egyes szökésre, hiszen ha valaki nagyon elmegy egy etapon, akkor azt már összetettben nehéz behozni. A legfontosabb, hogy minden nap az élbolyban kell célba érkeznem. Nekem a prológon például nem szabad sokat kapnom, én majd a hegyeken akarok valami használhatót összehozni, viszont ehhez már a nyitánykor is jól kell mennem” – mondta Valter Attila, aki előzetesen az összetett elsőséget célozta meg.

További híreink KERÉKPÁRSPORTOKBAN sportági aloldalunkon

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.

2020.05.12 09:11:17

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.

2020.05.08 12:21:15

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Amennyiben a RB Salzburg elfogadná az AC Milan által a Tuttosport szerint tett 20 millió eurós ajánlatot, úgy a 19 éves Szoboszlai Dominik lehetne minden idők legdrágább magyar labdarúgója.

2020.05.01 13:31:16

Utánpótlássport B. V. utanpotlassport.hu

A LEN (Európai Úszó Szövetség) vezető testülete úgy határozott, hogy elhalasztja a 2020-as junior Európa-bajnokságot az összes szakágban (úszás, nyílt vízi úszás, műugrás, műúszás, vízilabda).