EYOF: megkezdődött a birkózók és a teniszezők versenye

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.21. 10:15
Címkék
Elérkezett a várva várt nap: megkezdődtek a küzdelmek az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). Az ünnepélyes megnyitó vasárnap 18 órakor kezdődik, a magyar zászlót Farkas Bence, korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmes cselgáncsozó viszi. A 10 sportágból kettőben indult útjára a küzdelem már a fergetegesnek ígérkező ceremónia előtt, teniszben Páll Noel, Pesti Balázs, Bartha Panna és Kántor Anna lép pályára, birkózóink közül az 55 kilogrammos súlycsoportban vetélkedő, szabadfogású Kiss Benedeknek és a kötöttfogású Vitek Amadeusznak szurkolhatunk, ráadásul mindkét kategóriában már érmeket is osztanak a nap végén.

Munkatársainktól – utanpotlassport.hu A baki multisportesemény ünnepélyes megnyitójára ugyan vasárnap este kerül sor, versenyeket már a hivatalos ceremónia előtt is rendeznek, sőt birkózásban már érmekért is küzdhetnek a legjobbak. Magyarország 88 reménységgel képviselteti magát az EYOF-on, az első napon négy teniszezőnek és két birkózónak szurkolhatunk.Munkatársainktól – utanpotlassport.hu A baki multisportesemény ünnepélyes megnyitójára ugyan vasárnap este kerül sor, versenyeket már a hivatalos ceremónia előtt is rendeznek, sőt birkózásban már érmekért is küzdhetnek a legjobbak. Magyarország 88 reménységgel képviselteti magát az EYOF-on, az első napon négy teniszezőnek és két birkózónak szurkolhatunk.

A nyitóünnepséget a Kristálypalotában rendezik
A nyitóünnepséget a Kristálypalotában rendezik

A nyitóünnepséget a Kristálypalotában rendezik

8:50

Az idei korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmes judoka, Farkas Bence viszi a magyar zászlót a baki, 15. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megnyitóján, amelyre vasárnap, magyar idő szerint 18 órától kerül sor az eredetileg az Eurovíziós Dalfesztiválra épített Kristálycsarnokban. Az 55 kg-os cselgáncsozó az RHDSE sportolója, felkészülését az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes Hajtós Bertalan irányítja.

A MAGYAROK VASÁRNAPI PROGRAMJA
TENISZ.
7:00-15:00: fiú és leány egyes, 1. forduló (Páll Noel, Pesti Balázs, Bartha Panna, Kántor Anna)
BIRKÓZÁS. 8:30-13:30: szabadfogású fiúk 55 kg, selejtezők, elődöntők (Kiss Benedek)
BIRKÓZÁS. 8:30-13:30: kötöttfogású fiúk 55 kg, selejtezők, elődöntők (Vitek Amadeusz)
BIRKÓZÁS. 14:00-15:30: szabad- és kötöttfogású fiúk 55 kg, döntők (Kiss Benedek?, Vitek Amadeusz?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik