UP-info utanpotlassport.hu 2020.04.05 15:10 Frissítve: 2020.04.05 15:20

Cselgáncs: otthon nélkül maradt a Veresi Küzdősport Egyesület

A koronavírus-járvány mellett újabb problémával kell szembenézniük a Veresi Küzdősport Egyesület cselgáncsozóinak, akik elveszítették a bázisukat, nem tudnak hol készülni.

A Veresi Küzdősport Egyesület dzsúdósai nem tudnak hol készülni Forrás: judoinfo.hu

A Veresi Küzdősport Egyesület dzsúdósai nem tudnak hol készülni  •  Forrás: judoinfo.hu

Mindenki életét befolyásolja a koronavírus-járvány vagy annak a veszélye. Ebben az átmeneti időszakban új szabályok, intézkedések nehezednek az emberek élete. A Veresi Küzdősport Egyesület cselgáncsozói azonban plusz terhet kaptak a vállaikra...

Az Ilyés Gyula vezette egyesület Facebook-oldalán olvashatjuk:

„A Triangolo Üzletházat eladják. Tudtuk, hogy az épület (amelynek emeletén évek óta üzemelt a klub edzőterme – a szerk.) új gazdát keres, de mi, emeleti bérlők az alattunk levő pénzintézet nyújtotta biztonságban reménykedtünk. Március 16-án mégis új helyzettel szembesültünk: az üzletházat eladták, nagy bevásárlóközpont lesz belőle, átalakítva, felújítva. Minden bérlőnek – még a banknak is – ki kell költöznie, a szerződéseket felmondták. Tíz évet tölthettünk el itt, most el kellett búcsúznunk szeretett termünktől. Az élet ugyanakkor nem áll meg, elkezdtük a tárgyalásokat, keressük a megoldást, és biztosan meg is találjuk! Csaknem tizennégy éves az egyesületünk, folytatjuk a munkát. Dzsúdó, uKIDo, szumó, cross-training, mindegyik sportágnak meglesz a helye, mi biztosan nem adjuk fel!” − közölte a judoinfo.hu.

További korosztályos hírek CSELGÁNCSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.06.03 09:13:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

A korlátozások enyhítésével kijelenthető, hogy – bár szigorú ellenőrzés mellett – újraindult a sportélet hazánkban. Lássuk, miként „rajtoltak” az utánpótlássport legjobbjai!

2020.05.30 15:13:17

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A Borussia Dortmund 19 éves norvég csatárzsenije, Erling Braut Haaland 2019. május 30-án írta be magát először a futball történelemkönyvébe, amikor egymaga 9 gólt rúgott a hondurasi válogatott ellen a lengyelországi U20-as világbajnokságon.

2020.05.22 14:06:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A 18 éves teniszező, Drahota-Szabó Dorka a Budapest-kupa elnevezésű vegyes csapatversenyen; Bondár Annát győzte le két játszmában.

2020.05.13 13:01:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

A szövetség honlapján jelentette be, hogy az U20-as jégkorong-válogatott irányítását a 225-szörös válogatott Horváth András veszi át. Az új kapitány csak olyan játékosokat lát szívesen a nemzeti csapatban, akik büszkék arra, hogy felölthetik magukra a címerest mezt.

2020.05.12 09:11:17

Utánpótlássport Fekete Tamás utanpotlassport.hu

Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.