Cselgáncs: az egészség és a kemény munka a jelszó a Vasasban

B. V. utanpotlassport.huB. V. utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.25. 18:00
Címkék
Az egészségügyi előírásokat maximálisan betartva folyik a kemény felkészülés a Vasas cselgáncsszakosztályában, a Budai Judo Akadémián. Hadfi Dániel vezetőedző abban bízik, hogy hamarosan komoly hazai versenyek lesznek.

A világjárvány második hullámának érkezése után eddig nem kellett leállítani a munkát a Vasas cselgáncsszakosztályában, a Budai Judo Akadémián. Ettől függetlenül a kialakult helyzet mindenkitől fegyelmezettséget igényel, így természetesen az edzéseken a terembe lépés előtt mindenki kötelező lázmérésen esik át.

A Vasas vezetőedzője, Hadfi Dániel szerint járványhelyzeteben is készen állniuk a versenyekre Fotó: Vasas Attila/Vasas SC
A Vasas vezetőedzője, Hadfi Dániel szerint járványhelyzeteben is készen állniuk a versenyekre Fotó: Vasas Attila/Vasas SC

A Vasas vezetőedzője, Hadfi Dániel szerint járványhelyzetben is készen állniuk a versenyekre  •  Fotó: Vasas Attila/Vasas SC

„Nem egyszerű a helyzet, nagyon oda kell figyelnünk a versenyzőkre és az egészségükre, most az a legfontosabb – mondta a szakosztály vezetőedzője, a korábbi Európa-bajnok Hadfi Dániel.De közben haladni kell az előre eltervezett programunkkal is, mert azt reméljük, hogy hamarosan jönnek a komoly hazai versenyek, azokon szeretnénk jól szerepelni. Ahhoz kemény munkára, alapos felkészülésre van szükség.”

A Magyar Judo Szövetség honlapja szerint a következő jelentős esemény az október 3-i U23-as országos bajnokság lehet, amely a vasasosoknak is kiemelt viadal lehet. Pláne, ha hozzátesszük, Hadfi szerint komoly potenciál van a mostani csapatban.

„Szerencsére sok tehetséges versenyzőnk van, rengeteg korosztályos magyar bajnokkal, junior Európa-kupa győztessel, utánpótlás-válogatottal. Imádják a dzsúdót, imádnak versenyezni, ezért is telik nehezen ez a vírusos időszak. Az ifjúsági és serdülőkorosztályunk nagy része még nálunk kezdett óvodásként, ezért különösen nagy büszkeség, hogy eljutottak erre a szintre. A már majdnem felnőtt Beringer Fatimére, illetve testvérére Dominikra építjük a szakosztályt, reméljük, ők nemsokára csatlakozhatnak a felnőttválogatotthoz.”

További korosztályos hírekCSELGÁNCSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik