Úszó Eb: Cseh László maradni szeretne, „ha van rá igény”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.08. 18:53
A glasgow-i úszó Európa-bajnokságra mérföldkőként tekintő Cseh László szerdán – miután a legjobb idővel jutott be a 100 m-es pillangóúszás döntőjébe – úgy nyilatkozott, hogy arra következtethetünk: kétségei elmúltak, folytatja a pályafutását.

„A végén volt erőm hajrázni, de annyira ez még nem állt össze. Közepes volt. Szeretnék holnap egy jó első ötvenet úszni, aztán majd meglátjuk, mire lesz elég. A kétszáz után rájöttem, hogy úszni és edzeni szeretek, a versenyzéssel vannak még problémák, de ha van rá igény, akkor szeretnék a csapat tagja maradni továbbra is” – mondta Cseh László az M4 Sportnak.Cseh László az M4 Sportnak.

Az Európa-bajnokság előtt Cseh a Nemzeti Sportnak adott interjújában, az esetleges visszavonulását firtató kérdésekre válaszolva úgy fogalmazott:

„Ha ilyen kemény felkészülés után sem fejlődöm úgy, ahogy azt magam is elvárom, akkor el kell gondolkoznom a folytatáson... látnom kell, hogy a befektetett energia megtérül-e... hogy az legyen bennem, van értelme ennek az egésznek: minden ember akkor boldog, ha a munkájának látja a hasznát is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik