Úszás: Nem értem, Katinka mire gondolt – Cseh László

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 13:47
null
Cseh László nem érti Hosszú Katinka kritikáját (Fotó: AFP)
Gyárfás Tamás után a világ- és Európa-bajnok Cseh László is reagált Hosszú Katinka keddi nyilatkozatára, amelyben az úszónő élesen bírálta a Magyar Úszószövetséget. Cseh nem is érti, hogy Hosszú mire gondol, a maga részéről ugyanis mindig megkapott minden támogatást a szervezettől.

 

„Nem is értem, hogy Katinka mire gondolt, én úgy vélem, a szövetség nagyon sokat tesz értünk. Ha csak arra gondolok, ebben az évben mennyi segítséget kaptam, nem tudok egy rossz szót sem mondani. Persze, mindenhol vannak hibák, sok mindent lehetne másképp is megvalósítani, de nem tudom, mennyire volt jó ötlet az ünnepek előtt erre ilyen nagy hangsúlyt fektetni” – mondta Cseh László a TV2 Tények Este című műsorában.

„Én eddig minden támogatást megkaptam, de ha mégsem, akkor le tudtunk ülni, meg tudtuk beszélni a problémákat. Természetesen vannak vágyaink, amelyek a kényelmünket jobban fokoznánk, de a szövetség számomra a lehetőségeihez képest maximálisan megadott minden segítséget” – folytatta a világ- és Európa-bajnok úszó.

Cseh László hozzátette, a magyar úszósport jelenleg erős és jó irányba halad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik