Úszás: Kapás hosszabbított klubjával, Tokió után befejezi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.17. 14:52
null
Kapás Boglárka 2020-ig meghosszabbította szerződését az Újpesttel (Fotó: az Újpesti Torna Egylet Facebook oldala)
Kapás Boglárka a Nemzeti Sport Hosszabbítás-mellékletében korábban elmondta, hogy a tokiói olimpia után befejezi pályafutását. Szintén a 23 esztendős úszóval kapcsolatos hír, hogy 2020-ig meghosszabbította szerződését az Újpesti Torna Egylettel.

Olimpiai bronzérmesünk – aki a napokban 2020-ig meghosszabbította szerződését az Újpesttel – a Forbes „üzleti fesztiválján", a Forbes Flow-n mesélt Rióról, a közvélemény elvárásairól, valamint jövőjéről is, amellyel kapcsolatban ismét megjegyezte, hogy a 2020-as tokiói olimpia után befejezi pályafutását.

„A legjobbamat úsztam, kihoztam magamból a maximumot, ezért is örültem nagyon a bronzéremnek. Ez nem négy év munkája, és ezt sokan rosszul értelmezik. Négy év az az idő, ami két olimpia között eltelik, de egy-egy eredményben egy élet munkája van benne. Nekem tizenhat évem van ebben a bronzéremben” – mondta Kapás.

Az Újpest úszójának 2016 az eddigi legsikeresebb éve, és még hátravannak a világkupafutamok. Most már viszont aranyakat vár tőle a közvélemény, főleg, hogy jövőre Budapest rendezi meg a vizes világbajnokságot. És még mindig ott van Ledecky, aki négy arannyal ment haza Rióból, a váltó mellett 400, 800 és 1500 méteres gyorsúszásban is győzött, ezek mind Bogi számai. És amilyen reálisan értékeli a saját eredményeit Ledecky mellett, olyan őszinte mosollyal mondja, hogy az arany a cél négy év múlva Tokióban.

Aztán befejezem” – tette hozzá Kapás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik