Úszás: Gyárfás Tamás újabb öt évre az MÚSZ elnöke

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 11:23
A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) további öt évre megválasztotta Gyárfás Tamást a szövetség elnökévé.

Szabó Tünde lett a szövetség új általános alelnöke a következő öt esztendőre, mivel lemondott a főtitkári posztról, mert a jövőben ügyvédi munkát kíván végezni, és az új polgári törvénykönyv értelmében ez összeférhetetlen a főtitkári megbízatással, de továbbra is teljes mértékben a sportágat segíti munkájával. Szabó Tünde lett a szövetség új általános alelnöke a következő öt esztendőre, mivel lemondott a főtitkári posztról, mert a jövőben ügyvédi munkát kíván végezni, és az új polgári törvénykönyv értelmében ez összeférhetetlen a főtitkári megbízatással, de továbbra is teljes mértékben a sportágat segíti munkájával.

Szántó Éva, az egykori Nemzeti Sportszövetség – valamint korábban az evezős szövetség – főtitkára a közgyűlés egyhangú támogatásával a szövetség új főtitkára lett. A közgyűlés Sós Csabát az úszószövetség új szakmai alelnökévé választotta a következő öt évre.

A budapesti egyesületek által támogatott Sass Katalint, a vidéki egyesületek által támogatott Török Enikőt, a mesteredzői bizottság által jelölt Kiss Lászlót, a Testnevelési Egyetem által delegált Tóth Ákost, valamint a nyílt vízi úszók képviselőjét, Fodor Szabolcsot a közgyűlés elnökségi taggá választotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik