Úszás: Biczó is csatlakozott Hosszúék nyilatkozatához

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 13:44
Biczó Bence is csatlakozott Hosszú Katinkáék nyilatkozatához, amelyben néhány pontban összeszedték, milyen változtatásokra van szükség a Magyar Úszószövetségen belül.

Biczó még a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott, hogy „nagyon sajnálom, hogy a két félnek még nem sikerült dűlőre jutnia ebben az ügyben. Én nem szeretnék nyakig elmerülni a vitában. Jelenleg sokkal fontosabb, hogy magamra, az edzésekre és az eredményekre koncentráljak, minél előbb szeretném utolérni magamat.”DIGI Sport Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott, hogy „nagyon sajnálom, hogy a két félnek még nem sikerült dűlőre jutnia ebben az ügyben. Én nem szeretnék nyakig elmerülni a vitában. Jelenleg sokkal fontosabb, hogy magamra, az edzésekre és az eredményekre koncentráljak, minél előbb szeretném utolérni magamat.”

Honlapunk Facebook-oldalára a „Biczó Bence nem száll be Hosszúék küzdelmébe” címmel került ki az anyag. Az úszó szerint ez félreérthető volt, ezért saját Facebook-oldalán osztotta meg álláspontját a témával kapcsolatban.

„Interjúm során nem említettem ezt, ezért külön kitérnék az álláspontomra. Szeretnék csatlakozni a tegnap megjelent hivatalos közleményhez, és válogatott sporttársaimhoz hasonlóan bízok egy igazságos, átlátható és egységes rendszer kialakulásában” – írta Facebook-üzenetében Biczó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik