KOVÁCS ERIKA
KOVÁCS ERIKA
2019.09.05 09:03 Frissítve: 2019.09.05 09:35

Összeházasodott Mutina Ágnes és Bernek Péter – KÉPEK

Tavaly eljegyezték egymást, augusztusban meg összeházasodtak: úszótársaival ünnepelt Mutina Ágnes és Bernek Péter a nagy napon.


Boldogok, szépek és szerelmesek, egyszerűen jó rájuk nézni: Mutina Ágnes, a korábbi Európa-bajnok és Bernek Péter, a rövid pályás világ- és Európa-bajnok természetesen már régebbről ismerik egymást, hiszen mindketten az uszodák világában nőttek fel. Szerelem csak később szövődött közöttük, majd tavaly megvolt a lánykérés, augusztus közepén pedig amolyan álomesküvőn kötötték össze hivatalosan is életüket – úszótársaik jelenlétében.

„Peti két héttel az esküvő előtt érkezett haza a kvangdzsui világbajnokságról, így persze sok minden rám maradt, de utána rendesen belehúzott, még táncórákra is eljárt velem – mesélte Mutina Ágnes.Az esküvőnk olyan volt, mint amilyet megálmodtunk: laza és bulis, ugyanakkor meghitt és szép. Tökéletes. Velünk ünnepeltek az úszótársak, még Cseh Laci is táncolt a bulin!”

A jól sikerült esküvő után – immár házaspárként – jöhetett az utazás, amely még „csak” nyaralás volt.

„Hvar szigetén töltöttünk el egy hetet egy baráti párral, amolyan igazi pihenős-láblógatós nyaralás volt. De közeleg a idénykezdet, Ági is új munkahelyen dolgozik mostantól, így a nászutat későbbre halasztottuk” – mondta Bernek Péter.

Életem legboldogabb napja! #wedding #20190816 @emlekalmodo.photography

1,201 Likes, 6 Comments - Bernek Péter (@peterbernek) on Instagram: "Életem legboldogabb napja! #wedding #20190816 @emlekalmodo.photography"


 

This is the next page of our love story. @peterbernek #bernekmutina

1,302 Likes, 20 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: "This is the next page of our love story. @peterbernek #bernekmutina"

Best #bridesquad ever #girlpower #bernekmutina @emlekalmodo.photography

969 Likes, 3 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: "Best #bridesquad ever #girlpower #bernekmutina @emlekalmodo.photography"


Csodás nyár volt. Minden percért hálás vagyok, de főleg érted @peterbernek, csodás esküvőnk volt, pont olyan amilyennek kislányként azt megálmodtam. Most kaptuk meg a képeket és nagyon jól visszaadja a hangulatot köszönjük @emlekalmodo.photography! (Hamarosan mutatok több képet) Most várom az új kihívásokat, az új életszakaszt, de egy biztos most nagyon boldog vagyok!

1,057 Likes, 22 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: "Csodás nyár volt. Minden percért hálás vagyok, de főleg érted @peterbernek, csodás esküvőnk volt,..."

"Egy pad is válhat kényelmes fotellé, és egy kényelmes fotel is lehet priccs. Attól függ, kivel osztod meg." #borntogo

965 Likes, 7 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: ""Egy pad is válhat kényelmes fotellé, és egy kényelmes fotel is lehet priccs. Attól függ, kivel..."
 

2020.01.15 17:48:46

Úszás ZSOLDOS BARNA

Már Budapesten van a csütörtök esti M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gála díszvendége, Mark Spitz.

2019.12.20 21:06:18

Úszás KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI

Milák Kristóf próbál mindig mindenhez jó arcot vágni, igyekszik mindenkinek megfelelni.

2019.12.20 21:28:38

Úszás KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI

Kapás Boglárka nem értette, miért vannak a sikerétől mások annyira oda.

2019.12.11 23:59:36

Úszás KOVÁCS ERIKA

Olimpiai bajnokunk úgy érzi, képes lesz önmaga edzőjeként is megugrani a szintet Tokióban.