Wimbledon: Nem voltak nagy elvárásaim – Fucsovics

Vágólapra másolva!
2019.07.03. 19:48
Mint arról beszámoltunk, Fucsovics Márton a litván Ricardas Berankis oldalán három sima játszmában kikapott a hatodik kiemelt Nikola Mektic, Franko Skugor horvát kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság férfi páros versenyének első fordulójában. A magyar teniszező a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, nem várta vérmes reményekkel a meccset…

„Nem voltak nagy elvárásaim ezzel a párossal kapcsolatban, inkább a Fabio Fognini elleni folytatásra készültem – mondta Fucsovics, aki csütörtökön egyesben a világranglistán 12. olasz ellen lép pályára. – Jó pénzt adnak a páros első körért is, lejátszottuk, de két top húszas volt az ellenfelünk, tehát egy gyakorlás lehetett legfeljebb, nem volt sok esélyünk. Fizikailag sokkal jobban érzem magam, mint kedden, a napom egyébként pihenéssel telt, masszázzsal, nyújtással. Ilyenkor már nem az edzésen múlik a siker, fontosabb, hogy friss legyek a következő meccsre.”„Nem voltak nagy elvárásaim ezzel a párossal kapcsolatban, inkább a Fabio Fognini elleni folytatásra készültem – mondta Fucsovics, aki csütörtökön egyesben a világranglistán 12. olasz ellen lép pályára. – Jó pénzt adnak a páros első körért is, lejátszottuk, de két top húszas volt az ellenfelünk, tehát egy gyakorlás lehetett legfeljebb, nem volt sok esélyünk. Fizikailag sokkal jobban érzem magam, mint kedden, a napom egyébként pihenéssel telt, masszázzsal, nyújtással. Ilyenkor már nem az edzésen múlik a siker, fontosabb, hogy friss legyek a következő meccsre.”

Fucsovics csütörtökön a 3-as pálya harmadik meccsét játssza Fogninivel a férfi egyes második fordulójában. Előttük Sloane Stephens és Vang Ja-fan, valamint Mihail Kukuskin és John Isner csap össze egymással.

Az eseményről a Nemzeti Sportot tudósítja: Klein Ron

ANGOL NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG, WIMBLEDON (38 000 000 font, fű)
FÉRFI PÁROS, 1. FORDULÓ

Mektic, Skugor (horvátok, 6.)–Berankis, Fucsovics (litván, magyar) 6:2, 6:2, 6:2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik