Tenisz: Szávay combfájdalmai miatt feladta a Kuznyecova elleni meccsét

Vágólapra másolva!
2010.09.27. 12:56
Szávay Ágnes mérkőzésének feladására kényszerült a tokiói tenisztorna első fordulójában. A magyar teniszező 4:3-ra vezetett Szvetlana Kuznyecova ellen, amikor jelezte, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést.

Szávaynak ugyanaz a combja fájdult meg, amivel a nyár folyamán is problémái voltak. Azt egyelőre nem tudni, mennyire komoly a sérülés.

„Tegnap este érkeztünk meg Tokióba, eléggé szoros a program, mert hétfőn mindenképpen le kellett játszani az első fordulót, még annak is, aki esetleg csak hétfőn ér át a versenyre. Az elődöntőben nem tudtam kihasználni a bréklabdáimat és a combobat is éreztem, amire azt hittem először, hogy csak izomláz, mert a Date Krumm elleni meccs alatt kezdett beállni. Sajnos ma kiderült, hogy nem az, mert Szvetlana ellen megint nagyon fájt és egyáltalán nem tudtam mozogni. Nem akartam kockáztatni egy komolyabb sérülést így inkább feladtam a mérkőzést. Csütörtökig Tokióban maradunk és pihenek, valamint a fiziósok ápolnak, utána indulunk Pekingbe. Szomorú vagyok, hogy így alakult, remélem, hamar meggyógyulok" – nyilatkozta a mérkőzést követően Szávay Ágnes.

 

 

 WTA-TORNA, TORAY PAN PACIFIC OPEN, TOKIÓ
(2 000 000 dollár, kemény pálya) 
EGYES, 1. FORDULÓ
Kuznyecova (orosz, 10.)–Szávay (magyar) 3:4-nél Szávay feladta
Vinci (olasz)–Petrova (orosz, 15.) 7:5, 6:4
Errani (olasz)–B. Zahlavová-Strycová (cseh) 6:3, 6:2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik