Tenisz: nem fizetik vissza a dupla jegyárat az esős Rómában

Vágólapra másolva!
2019.05.15. 18:40
null
Rómában szakad az eső, úgy tűnik, nem lesz játék szerdán (Fotó: AFP)
A római tenisztorna szervezői jelezték, akkor sem fizetik vissza a szerdai napra szóló jegyeket, ha a nagy esőzés miatt a nap hátralévő részét elmossa az eső. Ez azért háborít fel sok nézőt, mert Roger Federer miatt több mint duplájára emelték a szerdai jegyek árát.

Federer a múlt hét végén közölte, hogy 2016 után ismét elindul a római salakpályás ATP-tornán, aminek hatására az addig 85 euróba kerülő szerdai jegyek árát 190 euróra emelték. Azt ugyanis tudni lehetett, hogy Federer szerdán lép pályára először a portugál Joao Sousa ellen.

A jegyek így is elfogytak, de a nagy eső miatt egyáltalán nem lehetett szerdán játszani Rómában, Federer csak csütörtökön lép pályára.

A szervezők jelezték, pénzvisszafizetés biztosan nem lesz, esetleg későbbi napokon tudnak beengedni szerdai jeggyel nézőket, ha még lesz hely a stadionban.

„Szeretnénk, ha a jegyüket Federer bejelentése előtt megvásárlók nem kerülnének hátrányba” – mondta a versenyt szervező olasz szövetség szóvivője.

Federer természetesen nem boldog, hogy miatta kerültek ilyen helyzetbe jó néhányan.

„Hallottam, és megértem a szurkolókat, hogy nem boldogok. Furcsa, hogy aki korábban vette a jegyet, az olcsóbban jutott hozzá” – mondta Federer, hozzátéve, hogy boldogan tért vissza Rómába.

A csütörtöki program – ha az időjárás engedi – 10 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik