Tenisz: hekkertámadás áldozata lett Babos Tímea

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.15. 09:48
Hekkertámadás érte az első számú magyar női teniszjátékos, Babos Tímea közösségi oldalait. A Facebook-profilját elvesztette a 26 éves sportoló, de az Instagram-oldalát még meg tudta menteni.

A világranglista 128. helyén álló játékost Törökországból érte hekkertámadás. Az elkövetőnek nem voltak komoly szándékai az oldallal, csupán követőket akart magának gyűjteni.

Az ismeretlen személyt feljelentette Babos, de a közösségi portál üzemeltetői még semmit nem léptek az ügyben. A Facebook-oldala mellett az Instagramját is támadás érte, de azt sikerült megmentenie.

Egy hónapja megy a huzavona, bekértek tőlem minden adatot, hogy igazoljam, valóban én vagyok Babos Tímea, de amikor ez megtörtént, közölték: adminvitába nem bonyolódik a Facebook, így kénytelen voltam új oldalt létrehozni. A mai világban rendkívül fontosak a közösségi oldalak. Itt tartom a kapcsolatot a szurkolóimmal, a velem kapcsolatos jelentős hírekről is azonnal be tudok számolni. És természetesen a szponzorok miatt is lényeges. A napokban mutattam volna be egy új támogatót, ám a történtek miatt csúszik a bejelentés” – nyilatkozta a 26 éves teniszező a Borsnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik