Tenisz: hárman jönnek a top 20-ból a Hungarian Openre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 16:36
Három top 20-as teniszező is jelezte részvételi szándékát a Magyar Teniszszövetség által megrendezendő Hungarian Open ATP250-es salakpályás versenyen – számolt be a huntennis.hu.

A magyar közönség elé lép a kétszeres ATP-tornagyőztes és Davis-kupa-győztes Borna Coric (12.), visszatér a tavalyi bajnok, a karrierje legjobb helyén, a 16. pozícióban álló olasz Marco Cecchinato, valamint Budapestre utazik a grúz Nikoloz Baszilasvili (18.). Borna Coric (12.), visszatér a tavalyi bajnok, a karrierje legjobb helyén, a 16. pozícióban álló olasz Marco Cecchinato, valamint Budapestre utazik a grúz Nikoloz Baszilasvili (18.).

„Roppant erős mezőny indulhat az április 20–28. között Budapesten, a Magyar Teniszszövetség szervezésében megrendezésre kerülő Hungarian Open ATP 250-es salakpályás versenyen: a tornára idén is számos, az ATP Tourról ismert név nevezett, a legjobb százból harmincnégyen, a legjobb húszból pedig hárman jelezték indulási szándékukat a budapesti megméretésen” – fogalmaz a szövetség.

Többek között újra Budapestre látogat Györe László, a szerb színekben versenyző magyar nemzetiségű játékos, akinek jelenlegi 32. helyezése az eddigi legjobbja. A 25 éves zentai születésű sportoló egyik kedvenc viadala a budapesti, melyen 2017-ben a selejtezőből indulva egészen karrierje első elődöntőjéig jutott, miután a nyolc között meccslabda hárítását követően győzte le Fernando Verdascót. Idén is már bemutatta, hogy mire képes salakon, Rio de Janeiróban megszerezte karrierje első ATP-tornagyőzelmét, majd Sao Paulóban elődöntőt játszhatott.

Az MTSZ-szel vitában álló legjobb magyar játékos, Fucsovics Márton (31.) jelen állás szerint nem lesz ott a Sport XI Sportcentrumban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik