Tenisz: Fucsovics döntő szett 6:0-ra győzte le az első kiemeltet

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 15:22
Fucsovics Márton három játszmában (4:6, 6:4, 6:0) legyőzte az első kiemelt Víctor Estrellát az egyesült királyságbeli Ilkleyben zajló füves pályás challenger tenisztorna első fordulójában.

Az ATP legfrissebb világranglistáján 136. helyen álló, az eddigi legjobbjától már csak egy pozícióval elmaradó Fucsovics az első játszmát 6:4-re elveszítette top 100-as dominikai köztársaságbeli ellenfelével (89.) szemben, a másodikat azonban hasonló arányban megnyerte. A döntő szettben a magyar játékos adogatóként csak két pontot veszített, miközben háromszor is elvette Estrella szervagémjét, így másfél órás meccsen kiejtette a torna első kiemeltjét.Az ATP legfrissebb világranglistáján 136. helyen álló, az eddigi legjobbjától már csak egy pozícióval elmaradó Fucsovics az első játszmát 6:4-re elveszítette top 100-as dominikai köztársaságbeli ellenfelével (89.) szemben, a másodikat azonban hasonló arányban megnyerte. A döntő szettben a magyar játékos adogatóként csak két pontot veszített, miközben háromszor is elvette Estrella szervagémjét, így másfél órás meccsen kiejtette a torna első kiemeltjét.

Fucsovics a második körben az ausztrál John Millmannel (130.) találkozik.

Szlovákiában, a poprádi salakpályás verseny első fordulójában Balázs Attila ötven perc alatt 6:2, 6:1-re elintézte a kanadai Frank Dancevicet. A világranglista-171. magyar teniszezőre a legjobb tizenhat között a nyolcadik kiemelt szerb Filip Krajinovics (187.) vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik