Tenisz: sikerével Babos a 35. helyre jön fel a világranglistán

Vágólapra másolva!
2018.02.04. 10:02
Mint beszámoltunk róla, Babos Tímea két szettben legyőzte az ukrán Katerina Kozlovát a tajvani WTA-torna döntőjében. A harmadik egyéni WTA-tornagyőzelmét arató magyar játékos hétfőtől 35. lesz a világranglistán (az eddigi legjobb helyezése a 25. pozíció volt még 2016 szeptemberéből).

„Hihetetlenül hosszú túra volt. Elképesztő, hogy így sikerült zárni: az elmúlt másfél hét alatt Grand Slam-győzelem, Grand Slam-döntő, tornagyőzelem egyesben a WTA Touron! Hihetetlen élmények és érzések kavarognak bennem – mondta Babos a babostimea.hu-nak. – A mai meccs nehéz volt, egy döntőt mindig nehezebb elkezdeni. Büszke vagyok arra, hogy össze tudtam szedni magamat és megtaláltam a megoldást. Egyre jobban játszottam, az első szett után már nagyon jól ment a játék. Nagyon jó versenyem volt, boldog vagyok a játékommal.”„Hihetetlenül hosszú túra volt. Elképesztő, hogy így sikerült zárni: az elmúlt másfél hét alatt Grand Slam-győzelem, Grand Slam-döntő, tornagyőzelem egyesben a WTA Touron! Hihetetlen élmények és érzések kavarognak bennem – mondta Babos a babostimea.hu-nak. – A mai meccs nehéz volt, egy döntőt mindig nehezebb elkezdeni. Büszke vagyok arra, hogy össze tudtam szedni magamat és megtaláltam a megoldást. Egyre jobban játszottam, az első szett után már nagyon jól ment a játék. Nagyon jó versenyem volt, boldog vagyok a játékommal.”

A párosban WTA-világbajnok és friss Australian Open-győztes Babos vasárnapi sikeréért 43 ezer dollárt (10.5 millió forint) kapott.

Babos a trófeával

nso_uj_cikk_embed
mceBlockPasteEnd

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik