Roland Garros: Nadal visszavárja a Realhoz Zidane-t

Vágólapra másolva!
2018.05.31. 20:18
null
Zinédine Zidane (balra) és Rafael Nadal a 2005-ös díjátadón (Fotó: AFP)
A könnyű második körös siker utáni sajtótájékoztatón Rafael Nadalt nem csak a Roland Garrosról kérdezték, nagy Real Madrid-szurkolóként Zinédine Zidane lemondásával kapcsolatban is beszélt.

 

Nadal az első Roland Garros-trófeáját éppen Zidane-tól vehette át 2005-ben, s azóta is jó viszonyban vannak. A spanyol teniszező elmondta, nagyon meglepte őt a francia vezetőedző döntése, ám reméli, egyszer még visszatér a Real kispadjára.

„Mindenki meglepődött, nem? Zidane fantasztikus ember és nagyon sikeres edző. Mindig is becsültem, hogy a győzelmek ellenére mennyire alázatosan végzi a dolgát. A megfelelő értékeket képviseli, ő a tökéletes példa arra, hogyan kell az embernek viselkednie a sikerek után – jelentette ki Nadal.Nem hallottam még, hogy valaha negatív dolgokat mondott volna a klubról, a játékosairól, a bírókról, semmiről. Mindig korrekt és mosolygós volt a sajtótájékoztatókon, interjúkon. Még akkor is, amikor nem alakultak jól a Real eredményei. Én köszönetet mondok neki mindenért, amit Madridban tett, és remélem, egyszer visszatér a kispadra.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik