MOB: Serena Williams segítsége az árvíz károsultjainak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 23:54
null
A cipő már megvan, az árvízi helyzet azonban még nem oldódott meg (Fotó: mob.hu)
A Magyar Olimpiai Bizottság sajtófőnökének, Siklós Eriknek a közreműködésével a Roland Garros idei bajnoknője, a tizenhatszoros Grand Slam-győztes Serena Williams vadonatúj, dedikált teniszcipőjét ajánlotta fel a jótékonysági árverésre, amelyen a dunai árvíz károsultjait segítik majd.

 

„A női döntő után kerestem meg Nick Imisont, a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) főmunkatársát, hogy tudna-e segíteni, mert Magyarországon ezekben a napokban rendkívül súlyos, történelmi rekordokat döntögető árvíz van – számolt be a mob.hu-n Siklós Erik. – Több tízezer ember otthona van veszélyben, és az ország egyetlen WTA Grand Prix-jának a helyszíne is víz alá kerülhet a Duna partján. Elmondtam, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság szeretne egy jótékonysági árverést szervezni, és ehhez gyűjtenék ereklyéket teniszlegendáktól. Alig néhány perccel a női döntő után Nick akcióba lépett, felvette a kapcsolatot a WTA illetékeseivel, és este fél kilenckor átadta a cipőt. Remélem, vasárnap további értékes felajánlásokat gyűjteni a Roland Garroson.”

„Mielőtt bárki megkérdezi, hogy mikor és hol lehet licitálni Serena Williams cipőjére és a többi, remélhetőleg minél értékesebb ereklyére, szeretném hangsúlyozni, a szervezés nagyon az elején tart, és most még az árvízi védekezésé a főszerep. Természetesen minden fejleményről azonnal beszámolunk, bízom benne, hogy egy ilyen hír legalább lelkileg segít ezekben a nehéz napokban, órákban.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik