Fed-kupa: Babos Dohába utazik, a fiatalabbak játszhatnak

KLEIN RON (TALLINN)KLEIN RON (TALLINN)
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 18:27
Miután szombaton egy szinte tét nélküli mérkőzést játszunk a Fed-kupában Lettország ellen, a szövetségi kapitány elengedte a legjobb magyar teniszezőt, Babos Tímeát.

A horvátok elleni vereség után Babos Tímea beszélt Juhász Gábor szövetségi kapitánnyal, majd meg is vásárolta a repülőjegyét Dohába.

A Fed-kupában szokás, hogy a tét nélküli mérkőzések napján (márpedig az 5–8. helyért vívott csata Lettország ellen pontosan ez a kategória) már nem kell a városban maradniuk a válogatottak legjobb játékosainak.

Babos sem marad Tallinnban, hiszen a jövő héten már a dohai premiertornán szerepel egyesben és párosban az orosz Daria Kaszatkina oldalán, és nagy segítséget jelent, hogy a hosszú utazást egy nappal korábban ejtheti meg – a 23 éves játékos reggel fél nyolckor indul amszterdami átszállással Dohába, és nagyjából szombaton este ér oda, csak Hollandiáig hat és fél órát tölt majd a levegőben.

Katarból aztán Budapestre utazik, hiszen főtáblás a február 20. és 26. között rendezendő WTA-tornán. Távollétében várhatóan Bukta Ágnes és Stollár Fanny kap szerepet a lettek ellen, az összecsapás magyar idő szerint reggel kilenc órától kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik