HIRDETÉS
KLEIN RON (Melbourne) 2019.01.22 08:36 Frissítve: 2019.01.22 08:54

Aus. Open: Fucsovics úgy érzi, kiesett a ritmusból

Babos Tímea a női párosbeli győzelemnek örül, a nem sokkal a továbbjutást követő vegyes párosbeli kiesésnek természetesen nem – ahogyan Fucsovics Márton sem. A két magyar teniszező rövid értékelése a helyszínről.

 

„Örülünk, hogy végre együtt tudtunk játszani, és a nehéz sorsolás ellenére nyertünk egy mérkőzést – mondta a vegyes párosbeli találkozót követő sajtótájékoztatón Babos Tímea. – A női páros után bő egy órám volt a pihenésre, de ez nem befolyásolta a vegyes párosbeli eredményt, sőt szerintem jobban is ritörnöztem a második meccsen. Az ellenfél fantasztikusan játszott, Melichart jól ismerem, játszottam már ellene, tudom, hogy remekül szervál, de a hálónál azért szokott hibázgatni, most viszont kiválóan teljesített. Soaressel pedig vegyes párosoztam korábban, ő nagyszerű teniszező, stabilan lehet rá számítani.”

 
Babos és Mladenovic remek játékkal a legjobb négy között az Australian Openen!
47 perc alatt kapott ki Babos és Fucsovics párosa

Babos a női párosról elmondta, az volt a céljuk Kristina Mladenoviccsal, hogy egyre stabilabban teljesítsenek, az pedig pozitív az adogatójátékukat nézve, hogy ellenfelüknek bréklabdája sem volt. Az elődöntőre utalva hozzátette, egy Grand Slam-torna végjátékában nincs könnyű meccs, a Jennifer Broady, Alison Riske amerikai duó kemény riválisokat győzött le – de nagyon várják már az összecsapást.

„Szombaton játszottam legutóbb tétmérkőzést, volt két nap pihenőm, és most úgy éreztem magam a pályán, mintha egy teljesen új tornára kerültem volna, kiestem a ritmusból. Igaz, edzettem, de az nem olyan, mintha napról napra mérkőzéseket játszanék” – árulta el Fucsovics Márton, aki legközelebb a szófiai ATP-versenyen lép pályára, majd Rotterdam, Marseille és Dubai következik.

A Babossal közös vegyes párosukkal kapcsolatban hozzátette: reméli, az év hátralévő Grand Slam-tornáin is együtt indulhatnak, és jobb eredményeket érnek el.

2019.02.15 20:40:50

Tenisz nemzetisport.hu

A japán teniszező jutott be a rotterdami tenisztorna elődöntőjébe.

2019.02.10 22:26:46

Tenisz KLEIN RON

NS-VÉLEMÉNY.Nem kell évtizedeket várnunk az újabb nagy sikerre.

2019.02.10 15:27:59

Tenisz nemzetisport.hu

Fucsovics Márton nem talált fogást a remek napot kifogó orosz ellenfelén.

2019.02.06 15:40:39

Tenisz nemzetisport.hu

Az első találkozóra már több mint két éve került sor, ám ismét találkozót kért a szerencsés fiatalember!

2019.02.04 09:14:20

Tenisz GYŐRI FERENC (Frankfurt)

A magyar szövetségi kapitány szerint a Davis-kupa elvesztette a varázsát.