Videó: Most már tényleg számon tartanak - Miklós Edit

Vágólapra másolva!
2015.01.25. 09:01
Mint beszámoltunk róla, pályafutásának legjobb eredményét elérve a 3. helyen végzett Miklós Edit a St. Moritzban megrendezett lesikló-világkupaversenyen. Az olimpiai hetedik magyar alpesi síző a Nemzeti Sportnak elmondta, nem tartja magát sztárnak, de sosem felejti, hogy Lindsey Vonnt megelőzte.



Broadcast live streaming video on Ustream

MIKLÓS EDIT SIKERÉRŐL ÉS SZERÉNY ÜNNEPLÉSÉRŐL BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN OLVASHAT!

ELMARADT A SZPONZORSAPKA – LAPSZEMLE

Skionline.ch: „A magyar Edit Miklós mindenkit meglepett harmadik helyével. Mindenkit, kivéve saját magát, hiszen neki nagy céljai vannak a sísportban. Úgy tűnik, az egyik dobogós nem igazán szokott hozzá az ilyen helyzetekhez, a fotózáson ugyanis Edit Miklós nem szponzorsapkát vagy fejpántot viselt, hanem saját versenysisakját. Edit Ki? Edit Miklós. Az első magyar, aki vk-futamon dobogós helyezést ért el."

Blick.ch: „Gut és Fenninger mögött óriási meglepetésre Miklós Edit végzett a harmadik helyen. A magyar ezzel pályafutása első dobogós helyezését érte el a világkupában."

Nemzetköszi Síszövetség: „A magyar Miklós Edit lett a harmadik, ami a versenyző első vk-dobogója. Romániában született, de 2011 óta magyar színekben versenyez. Eddig csak egy top tízes helyezése volt, Crans Montanában ötödik lett tavaly."

Kurier: „A magyar Miklós Edit szenzációs száguldása a harmadik helyig – Fenninger második Gut mögött, Lindsey Vonn csak 23."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik