PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2020.01.19 16:29

Rp. gyorskorcsolya: Jobb formában vagyok, mint tavaly! – Liu Shaolin Sándor

Vasárnap délelőtt elutazott a magyar rövid pályás gyorskorcsolya válogatott Debrecenbe, az idei Európa-bajnokság helyszínére. A csomagok bepakolása közepette Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is elmondta az NSO Tv-nek, hogyan sikerült a felkészülésük, valamint a magyar színekben első világversenyére készülő John-Henry Krueger is beszélt a várakozásairól. „Keményen készültünk az elmúlt hetekben, boldogok voltunk és motiváltak
mondta a felkészülés időszakáról Liu Shaolin Sándor. – Ki tudom jelenteni, hogy jobb formában vagyok, mint a tavalyi évben, az előző Európa-bajnokság idején! De a sportban nem lehet megmondani, hogy végül mi lesz az eredmény, mi mindent megteszünk azért, hogy jól sikerüljön a verseny.”

A 2019-es, négy aranyat, négy ezüstöt és két bronzot hozó Eb-t nehéz lesz felülmúlni, de a magyar csapat azon lesz, hogy újra elkápráztassa a szurkolókat. Immár a válogatott tagja az olimpiai ezüstérmes John-Henry Krueger is, az amerikai születésű koris elmondta, izgatottan várja a hazai kontinensviadalt, és nem hiszi, hogy a szeptemberben elszenvedett súlyos térdsérülése negatívumként hatna a teljesítményére.

Kiemelte, a magyar közönség rengeteg pozitív energiát adhat a debreceni Főnix Csarnokban, és ugyanerről beszélt Jászapáti Petra is, aki a többiekhez hasonlóan bízik benne, hogy minél többen látogatnak ki a január 24-én kezdődő eseményre.

Videónkban arról is beszélnek, mit várnak a hazai Európa-bajnokságtól.  

2020.02.10 15:23:43

Téli sportok SZABÓ GÁBOR

Király Ede és a Nagy testvérek párosa is győzött Oslóban, majd a londoni vb-n sem maradtak érem nélkül.

2020.02.07 20:40:59

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

„Gyerekkoromban engem is büntettek meg a szüleim, de ez nem azt jelentette, hogy nem szeretnek.”

2020.02.07 23:28:57

Téli sportok L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Az MOKSZ egyszerűen nem dönthetett másként.

2020.02.01 08:10:00

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

Európa-verő short trackeseink kínai edzőnője mindenkinek átadná a győzelem tudományát.

2020.01.29 18:35:52

Téli sportok SZABÓ GÁBOR

Felfrissíti tagjainkat, erősíti tüdőnket, nemesíti magatartásunkat a korcsolyázás.