Műkorcsolya Eb: nincs meglepetés a magyar csapatban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 10:20
Eldőlt, kik utazhatnak januárban Minszkbe a műkorcsolya- és jégtánc Európa-bajnokságra: a nők mezőnyében Tóth Ivett, a férfiaknál Borovoj Alexander, a jégtáncosoknál Janovszkaja Anna és Lukács Ádám képviseli a magyar színeket.

A szövetség honlapján Vardanjan Gurgen, a pontozásos ágazat sportigazgatója elmondta, a kerethirdetésnél nem kellett sokat gondolkodnia, ugyanis amellett, hogy a nevezett versenyzők nyerték meg a magyar bajnoki címet, a másik két válogatón is ők teljesítettek a legjobban kategóriájukban.

A csapat legrutinosabb tagja az ötödik kontinensviadalára készülő Tóth Ivett. „Két évvel ezelőtt sikerült bekerülnöm az első tízbe, jó lenne megismételni ezt az eredményt, de a legfontosabb, hogy úgy jöjjek le a jégről, mindent beleadtam – mondta a versenyző. – Örülök, hogy most egy kis pihenő következik, így mentálisan is rá tudok hangolódni a versenyre, illetve több fellépésem is lesz, ahol gyakorolhatom a lazaságot, hogy még jobban átadjam magam a zenének. Szeretném élvezni a programokat, hogy kitörhessen belőlem a rengeteg energia” – tette hozzá.

Az Eb-t január 21. és 27. között rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik