nemzetisport.hu 2018.11.28 10:29 Frissítve: 2018.11.28 10:55

AranyPengék: hatalmas érdeklődés övezte a könyv dedikálását

Hatalmas érdeklődés övezte az AranyPengék című könyv dedikálását – olimpiai bajnok short trackeseink hivatalosan csak kedden látták el kézjegyükkel az aranyéremről is szóló kiadványt.

 

„Vajon mennyien lesznek?” – a kérdés alig hangzott el a rendőrségi kisbuszon – mert igen, a Pjongcsangban olimpiai aranyérmet szerző rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjai, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba, valamint a két edző, Csang Csing „Lina” és Bánhidi Ákos rendőri felvezetéssel érkezett az esti csúcsforgalomban a budapesti Allee bevásárlóközpontba a történelmi diadalról (is) szóló AranyPengék című könyv dedikálására –, amikor csörgött a telefon, és a könyvesboltból az a tájékoztatás érkezett, hogy gyakorlatilag egy gombostűt sem lehet már leejteni.

Hatalmas érdeklődés övezte az AranyPengék című könyv dedikálást (Fotó: Tumbász Hédi)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A fiúk persze nem csak ezért voltak mosolygósak kedd este – felidézni azt a februári győzelmet mindig jó érzés: erre volt is alkalmuk versenyzőknek és mestereiknek egyaránt, hiszen először a moderátori kérdésekre válaszoltak, ám az érdeklődés nem hagyott alább a dedikálás során sem, így aztán meggyőződhettünk arról is, hogy a fiúk egyszerre többfelé is képesek figyelni...

„Egyáltalán nem számítottunk ennyi emberre, jó újra és újra megélni azt, hogy ennyire szeretnek minket és ennyire szerették ezt az olimpiai győzelmet is” – fogalmazott Knoch Viktor. Már amikor szóhoz jutott, merthogy az aláírások után természetesen közös képek is készültek, a bajnokok igazi „felfordulást” okoztak a könyvesboltban – mindenki örömére.

A kötet a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával jelent meg.

2020.09.21 09:35:42

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

Jászapáti Petra short trackes létére három aranyat nyert a pályakerékpáros ob-n – és levonta a tanulságokat is.

2020.06.08 09:01:13

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

Nem teherként éli meg, saját magát motiválja azzal az olimpiai bajnok, hogy kimondja: újrázni akar 2022-ben, Pekingben.

2020.03.06 23:39:05

Téli sportok BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Mikaela Shiffrin azt is jelezte, van ereje, kitartása s talán hite is visszafordulni és megkeresni a kivezető ösvényt, hogy elérjen a napsütötte sávig.

2020.02.10 15:23:43

Téli sportok SZABÓ GÁBOR

Király Ede és a Nagy testvérek párosa is győzött Oslóban, majd a londoni vb-n sem maradtak érem nélkül.

2020.02.07 20:40:59

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

„Gyerekkoromban engem is büntettek meg a szüleim, de ez nem azt jelentette, hogy nem szeretnek.”