nemzetisport.hu 2016.01.23 23:47

Alpesi sí: Ez az eredmény jó visszaigazolás – Miklós Edit

Pályafutása harmadik legjobb eredményét érte el Miklós Edit azzal, hogy a világkupa Cortina D'Ampezzó-i fordulójának lesiklóversenyén a hatodik helyen végzett. Hazánk első számú sízője úgy érzi, ha megkapja a türelmet, a jövőben szállítani tudja a top tízes eredményeket.– Ismét a világelitben!
– Igen, és nagyon boldog vagyok! Mindig jó érzés, ha az ember bizonyítani tud, az ilyen eredmények visszaigazolást jelentenek nekem és az egész hazai sísportnak. Ez is mutatja, hogy csak türelemre van szükségünk, és ha ezt megkapjuk, jönnek az eredmények.

– Remek eredménye fényében viccesen azt is mondhatnánk, hogy edző nélkül jobban megy…
– Ez azért nem igaz, mert sikerült meggyőzni a tavalyi edzőmet, Dietmar Thönit, hogy tartson velem Cortinába! Főleg mentális szempontból volt fontos a jelenléte, érződik, hogy két éven át együtt dolgoztunk, ismer engem, pontosan tudja, mikor mit kell mondania, úgyhogy nagyon örülök, hogy eljött velem erre a versenyre, és remélem, minél többször elkísér máshova is.

– Ön szerint hány top tízes eredményt kell még elérnie ahhoz, hogy a kétkedőket végleg elhallgattassa?
– Hát, remélem, már nem sokat. Ugyanakkor én is folyamatosan úgy akarok versenyezni, mint most, és akkor a kétkedők bizalmát is elnyerem.

HA KÍVÁNCSI RÁ, BOSSZANTJA-E MIKLÓS EDITET, HOGY CSUPÁN HÉT SZÁZADMÁSODPERCCEL MARADT LE A NEGYEDIK HELYRŐL, ZAVARTÁK-E AZ IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK, ÉS MIÉRT MEGY NEKI JOBBAN A VERSENYEKEN, MINT AZ EDZÉSEKEN, KERESSE A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTOT, MELYET MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHET!

 

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.24 00:17:57

Téli sportok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Az elismerés magassága mellett máris jött a legalja is.

2018.02.24 00:16:38

Téli sportok BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Ha valaki netán népszavazást kezdeményezne névadási ügyben, a magam részéről az Elizabeth, az emut támogatnám – angolul és magyarul is e-vel kezdődik, és hát önerőből egyik sem tud a levegőbe emelkedni.

2018.02.23 13:18:26

Téli sportok KOVÁCS ERIKA (Pjongcsang)

„Most meg aztán végképp egy játék az egész, hiszen a váltóval megcsináltuk a lehetetlent.”

2018.02.22 23:59:45

Téli sportok SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Közösen, csapatként voltak a legsikeresebbek az egyenként is közönségkedvenc versenyzőink.

2018.02.23 00:14:02

Téli sportok BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ha joggal állítják rólunk, magyarokról, hogy utolsóként megyünk be a forgóajtón, de elsőnek jövünk ki, akkor e kétes értékű erényünket új téli sikersportágunkban sportszerűen és remekül hasznosíthatjuk. Hegy nélkül, hó nélkül, fagy nélkül is.