Mit csinált Lindsey Vonn a téli olimpia alatt? - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.22. 18:57
Nem unatkozott, annyi szent! Tévéműsorok, címlapfotózások, jótékonykodás, díjátadó – ez mind belefért az idejébe.

Vállalva a részrehajlás vádját, eláruljuk, nekünk a szépséges amerikai síző hiányzott a legjobban Szocsiból. Lindsey Vonn éppen egy évvel az olimpia rajtja előtt, 2013. február 5-én sérült meg Schladmingban, az alpesisí-világbajnokságon. Az olimpiai és világbajnok síelőnek a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag és a belső oldalszalag. Orvosai az első operáció után kilenc hónapra tették a teljes gyógyulás idejét, tehát még az is benne volt a pakliban, hogy Vonn ott lehet Szocsiban.

Lindsey Vonn nem töltötte tétlenül az olimpia két hetét - GALÉRIA (Fotók: instagram.com/lindseyvonn)
Lindsey Vonn nem töltötte tétlenül az olimpia két hetét - GALÉRIA (Fotók: instagram.com/lindseyvonn)

Az álom azonban álom maradt: Lindsey nem kockáztatott, inkább a teljes felépülést választotta a bizonytalan kimenetelű versenyzés helyett. Unalomról azonban szó sem volt az elmúlt hetekben!

Az amerikai közvetítési jogokat birtokló NBC azonnal lecsapott a túl sok szabadidővel bíró bajnoknőre, akik az olimpiai közvetítések egyik szakértője lett. Otthonában, Vailben a fiatal tehetségeket gardírozta, a Cartoon Networktől átvette a lejtők királynője címet, síbérletet csináltatott a kutyájának, és persze néhány fotózás is belefért a hirtelen zsúfolttá váló hétköznapokba.

A legfontosabbat majdnem elfelejtettük: már egészen jól megy a síelés is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik