A versenyzőházaspár olimpiai hetéből rémálom lett

Vágólapra másolva!
2014.02.17. 16:06
null
Angelica és Gary di Silvestri (forrás: yahoo.com)
Gary és Angelica di Silvestri „tündérmesének” nevezte, hogy rajthoz állhat a szocsi olimpián. Ekkor még nem gondolták, hogy életük talán legjobban várt eseménye valóságos rémálommá változik.

A sífutásban indultak volna, csakhogy a versenyük idején mindketten a kórház vendégszeretetét élvezték. Angelicának eltörött az orra, Garynek pedig gyomormérgezése volt...

Gary di Silvestri New Yorkban született, roppant gazdag üzletember. Feleségével Olaszországban ismerkedett meg. Olyannyira gazdagok, hogy a Turks és Caicos-szigeteken vettek egy nem is nagyon apró saját szigetet. Lényegében az olimpiai indulásukat is megvásárolták.

A Dominikai Közösség ugyanis állampolgárságot adott nekik, miután több jószolgálati tevékenységet is végeztek a kb. 70 000 lakosú szigeten. Hogy konkrétan mit tettek, arról sajnos nem lehet többet tudni... De a lényeg, hogy ezzel ők lehettek az ország első indulói a téli olimpián.

Itt még vidáman beszélgettek... (forrás: yahoo.com)
Itt még vidáman beszélgettek... (forrás: yahoo.com)

A 47 éves férfi és a 48 éves nő megalapította a Dominikai Síszövetséget, és sikeresen teljesítettek több versenyt is az olimpia előtt. A pénz nem számított. Minden rendben is ment, amíg meg nem érkeztek Szocsiba, de itt aztán elpártolt tőlük a jósorsuk.

A megnyitón még lelkesen lengették a zászlót, másnap azonban a férfi heves hasfájásra ébredt.

A megnyitó felemelő pillanatai (forrás: yahoo.com)
A megnyitó felemelő pillanatai (forrás: yahoo.com)

Gary betegsége akkor kezdődött, amikor csőtörés volt az olimpiai faluban, és barna víz jött a csapból. Zuhanyozott, és nem törődött a víz színével. Ráadásul ugyanezzel a vízzel mosott fogat. Másnap heves hasgörcsre ébredt. Be kellett menni a kórházba, ahol megállapították, hogy bakteriális fertőzése van” – mesélte Angelica.

Még ugyanazon a napon Angelica nagyot esett edzés közben a pályán.

A hó nagyon kemény és gyors volt. És az egyik kanyarban, ahol rengeteg férfi is bukott korábban, elvesztettem az uralmat a léceim felett, és a védőhálóba csúsztam. Csakhogy annyira gyengén volt kitűzve, hogy súlyosan megsérültem az arcomon. Az edzőm segített elmenni az önkéntesek állomáshelyéhez, ahonnan a kórházba szállítottak."”

Bár Angelicának az volt az álma, hogy ő legyen a legidősebb rajthoz állt sífutónő, nem tudott rajthoz állni. Ehelyett meg kellett műteni az orrát, és 36 órát töltött az intenzív osztályon, ahol még két operáción esett át.

És ha még ez sem lett volna elég, egy üzleti ügy miatt 28 millió dolláros kártérítésre perelik a házaspárt adóelkerülés, csalás és más nyalánkságok miatt.

Ehhez képest mi az a gyomormérgezés, mi az a törött orr?!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik