VISSZA A JÖVŐBE! TOTTENHAM - WEST HAM

Vágólapra másolva!
2015.02.21. 21:02
Szerintem nincs olyan élő ember, aki ne játszott volna el az időutazás gondolatával. Aki látta a film triológiát az bizonyosan beülne abba a...

Szerintem nincs olyan élő ember, aki ne játszott volna el az időutazás gondolatával. Aki látta a film triológiát az bizonyosan beülne abba a bizonyos DeLorean DMC-12-be, hogy ingázhasson ide-oda. A múltat jól ismerjük, de mit tartogat a jövő??? Ezt senki sem tudja, de ha nem is kocsival, jó dolog a múlt kellemes emlékeire visszaemlékezni. Szerintem nincs olyan élő ember, aki ne játszott volna el az időutazás gondolatával. Aki látta a film triológiát az bizonyosan beülne abba a bizonyos DeLorean DMC-12-be, hogy ingázhasson ide-oda. A múltat jól ismerjük, de mit tartogat a jövő??? Ezt senki sem tudja, de ha nem is kocsival, jó dolog a múlt kellemes emlékeire visszaemlékezni.

MÚLT

Én most közel napra pontosan utazok vissza hét évet. Történt ugyanis, hogy egyik kedves barátom - aki ős anglomán focibarát és mellesleg Forrest szurkoló - születésnapjára azt kapta a feleségétől, hogy életében először Angliába utazhatott és megnézhetett egy PL derbit. Azt a megtisztelő szerepet kaptam, hogy jegyeket foglalhattam a Spurs-West Ham-re és elkísérhettem őt. Nekem ez a harmadik és egyben utolsó bajnokim volt a Lane-en. Nem kellett sokáig izgulnunk, hiszen már a 11. percben 2:0-ra vezettünk Berbatov két fejes góljával, majd hogy jó hangulatban haladjon a tömeg hazafelé a High roadon a 85. percben megszerezte Gilberto egyetlen klubunkban lőtt gólját, majd a 93. percben Bent is betalált.

Az érdekesség kedvéért így álltunk fel: Robinson - Hutton, Dawson, Woodgate, Chimbonda - Lennon, Zokora, Huddlestone, Malbranque - Berbatov, Keane pad: Cerny, Tanio, Gilberto, KP Boateng, Bent


Mi a 11. helyen végeztünk, a WHU pedig előttünk a 10.-en. Ősszel a játékosok kirúgatták Ramost, jött Harry (még nem Kane), de ez egy másik történet.

Annyi hasonlóság volt még az idei évvel, hogy akkor is egy hazai UEFA kupa meccs után léptünk pályára (PSV 0:1) és éppen már túl voltunk a Chelsea elleni Ligakupa döntőn, most még előtte állunk...


JELEN

Mi lesz most? Ilyen sima meccsre nem számítok, de remélem, hogy egy küzdelmes meccsen nyögvenyelősen nyerünk 2:1-re. Nem látunk bele Pochettino fejébe. Mi élvez prioritást, a bajnokság, az Euróliga, vagy a jövő heti Kupadöntő??? Levy célját a bajnokságban és az Euróligában lehet abszolválni, de azonnali dicsőséget, csak jövő hét vasárnap lehet szerezni. Nem titok, hogy MP nevét, de még a kezdőbetűit sem tetováltattam még magamra. Ez a csapat képes egy-egy meccsen kiugró játékkal felhívni magára a figyelmet, de nem képes folyamatosan jó teljesítményre sem elől, hátul meg még annyira se. A csapat húzóemberei fiatalok, akiktől szintén nem lehet elvárni a folyamatos kiemelkedő teljesítményt. Mindezek mellett el kell ismernem az edzői stáb munkáját, hiszen kiemelkedő a csapat állóképessége, kevés sérültünk van és jól motiválják a játékosokat a kiemelt fontosságú meccseken.

A következő kezdőt várom:

Lloris

Walker Dier Vertonghen Rose

Bentaleb Mason

Lamela Dembéle Eriksen

Kane

JÖVŐ

Elsőként fel szeretném hívni a blog olvasóinak figyelmét, hogy közös meccsnézést szervezünk a jövő heti döntőre az angyalföldi Törpe kocsmába. Minden honi Tottenham szurkolót elvárunk rá, hiszen örülni és bosszankodni is könnyebb közösen, sorstársak között. Sőt szívesen meghívnám egy korsó sörre Kalamóna és Dunga barátunkat, hogy végre személyesen is vitatkozhassunk ;)

Lassan, de halad a Northumberland Park Project, aminek része az új stadion. Az új irodaépület már átadásra került:

És itt tart most az építkezés:

Bemelegítésként egy kis visszatekintés szurkolói szemmel a két héttel ezelőtti derbiről:

COYS!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik