Tottenham - Celtic Akadémia

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.08.02. 13:08
Utolsó előtti átmozgató meccsünk jön ma délután fél négytől. A Sport1 műsorára tűzte a találkozót, tehát elég könnyen hozzáférhető...

Utolsó előtti átmozgató meccsünk jön ma délután fél négytől. A Sport1 műsorára tűzte a találkozót, tehát elég könnyen hozzáférhető a magyarországi érdeklődők számára. Sokat nem tudok arról, hogy milyen kezdőre számíthatunk a mieinknél, az viszont biztos, hogy a Celtic a tarcsi és az ifi játékosaiból állítja majd össze a csapatot. Az első csapat Glasgow-ban maradt, hogy be tudjanak iktatni egy-két extra edzést a Legia Warszawa elleni BL-selejtező visszavágója előtt. Csak emlékeztetőül: az első meccsen úgy kaptak ki 4-1-re Varsóban, hogy a polákok két tizenegyest is elszórakoztak. Érthető tehát, hogy nem akarnak reszkírozni sérüléseket, miegymást - egyedül a finn Teemu Pukki utazott Helsinkibe a csapattal, azok közül, akikre esetleg számít az edző a visszavágón. Szóval érthető is egy részről, másrészről kétlem, hogy a finnek egy rakás focista-bojtárra gondoltak, amikor meghívták a Celtic-et az Olympiastadionba.Utolsó előtti átmozgató meccsünk jön ma délután fél négytől. A Sport1 műsorára tűzte a találkozót, tehát elég könnyen hozzáférhető a magyarországi érdeklődők számára. Sokat nem tudok arról, hogy milyen kezdőre számíthatunk a mieinknél, az viszont biztos, hogy a Celtic a tarcsi és az ifi játékosaiból állítja majd össze a csapatot. Az első csapat Glasgow-ban maradt, hogy be tudjanak iktatni egy-két extra edzést a Legia Warszawa elleni BL-selejtező visszavágója előtt. Csak emlékeztetőül: az első meccsen úgy kaptak ki 4-1-re Varsóban, hogy a polákok két tizenegyest is elszórakoztak. Érthető tehát, hogy nem akarnak reszkírozni sérüléseket, miegymást - egyedül a finn Teemu Pukki utazott Helsinkibe a csapattal, azok közül, akikre esetleg számít az edző a visszavágón. Szóval érthető is egy részről, másrészről kétlem, hogy a finnek egy rakás focista-bojtárra gondoltak, amikor meghívták a Celtic-et az Olympiastadionba.

Szóval még annál is halványabb izgalmakra számíthatunk, mint egy átlagos barátságos meccs esetében. De legalább van esély arra, hogy látunk egy kapott gól nélkül lehozott kilencven percet, amibe talán még egy Soldado akciógól is beleférhet. Nem tudom, hogy a VB-különítmény elutazott-e Finnországba, de kétlem, mert egyetlen publikált helyszíni képen sem láttam közülük senkit. Ott van viszont Adebayor, aki végre felépült a maláriából. Saját elmondása szerint egy hétig járni sem tudott és fogyott egy kilót. Az új igazolások közül Ben Davies-t láttam, Vormot és Dier-t nem, de remélem ott vannak, utóbbit különösen érdekes lenne látni, mert abszolút semmit sem tudok róla azon túl, hogy húsz éves, a Sportingban nevelkedett, majd minden védekező pozícióban otthonosan mozog és a múlt szezonban a bajnokik felén kezdő volt. Mindig különleges, ha egy angol játékos szerencsét próbál a kontinensen, még érdekesebb, ha eleve ott kezdi a karrierjét. Dier iránt egyébként a hírek szerint a ManU és az Arse is érdeklődött egy ideje (és mi sem most kezdtük figyelemmel kísérni).

Ő Dier.

Eddig nagyon pozitívan igazoltunk - érkezett egy PL-tapasztalattal rendelkező, fiatal, de jegyzett balhátvéd, egy több mint megfelelő második számú kapus, Friedel és Lloris közé, illetve egy fiatal, nagyon ígéretes angol középhátvéd, aki a Porto és a Benfica stadionjában is pályára lépett már tétmeccsen. Emellett eladtuk Jake-et, Siggy-t és Falquét, illetve elengedtük Gomes-t és Lancastert. Várhatóak még komoly mozgások - Schneiderlinről szerintem még nem mondott le a Klub, és a Villarreal argentin középhátvédjéről Musacchio-ról is egyre többet hallani, de az ellenkező irányba is áthaladnak még páran az ajtón szerintem.

COME ON YOU SPUUUUUURRRRRRRSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!

P.S.: Chadli ma 25 éves, szóval boldogat! Idén remélhetőleg nemcsak a hölgyeket fogja levenni a lábukról, hanem az ellenfelek védőit is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik