Valójában a Nike újabb fricskája volt Ronaldo szemüvege?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.19. 16:36
null
Jól látjátok, milyen király szemcsim van? (marketingdeportivomd.com)
Miután alaposan kibeszéltük, milyen őrült szemüvegdivat dúl egyes futballisták körében, és nevettünk egy sort Cristiano Ronaldo látványán, ahogy aláírja újabb szerződését a Real Madriddal, most meg kell állnunk egy picit.

Méghozzá azért, mert választ kaptunk a korábbi cikkünkben feltett kérdésre, hiszen egy újabb üzleti átverésnek volt egyik figurája a portugál gólvadász. Sajnos, Cé nem hipszter, és nem is Superman hétköznapi énje, Clark Kent alteregója. A harc természetesen a két nagy sportszergyártó cég, a Nike és az Adidas között dúl. A Real Madrid fő támogatója az Adidas, ezért kellett nekik most odaszúrni. De vajon mivel lehetne?

Emlékezhetünk, hogy Götze hogyan csinált majmot magából a pipás pólójával az egyik első Bayernes megjelenésén, vagy éppen Puyol, aki egy öltönyös díjátadón nem átallott a Nike-pólójában virítani...

Cristiano Ronaldo sokkal fantáziadúsabb fricskában vállalt főszerepet. Most derült ki ugyanis, hogy a fura szemüveg a Nike cég gyártmánya, és mivel az aláírás után rengetegen beszéltek erről, bízvást mondhatjuk, hogy bejött az Adidas ellenlábasának nagy húzása.

Igaz, nehéz bizonyítékot találni a dologra, de azért véletlenek nincsenek...

Ehun a bizonyíték. Milyen ravaszok, milyen ravaszok... (marketingdeportivomd.com)
Ehun a bizonyíték. Milyen ravaszok, milyen ravaszok... (marketingdeportivomd.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik