Utcát neveztek el az angol focistafeleségekről - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.06. 18:21
null
Danielle O’Hara, Bianca Slater és Nicola McLean a Wagmore Streeten – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Utcat_neveztek_el_a_WAG-ekrol')">Kattintásra GALÉRIA a hölgyekről!</a> (Fotó: Football Pools)
Igaz, hogy csak egy napra és egy ünnepi alkalom kedvéért, de ez mindenképpen nagy lépés a WAG-ek történelmében.

Idén ünnepli 50. születésnapját a Football Pools Panel, az angol foci egyik különleges intézménye. Az 1923-ban létrehozott sportfogadási rendszer, a Football Pools, ahol az angol foci élvonalában játszott meccsek eredményeire lehetett tippelni, 1963-ban költözött be a televízióba, és adta tippjeit, egyúttal mérkőzött meg a fogadni vágyó közönséggel.

Az idei ünnepi évben a mai műsorvezető triót – az 1966-os világbajnok angol csapat két tagja, Gordon Banks és Roger Hunt, illetve a skót Tony Green – egy hölgyekből, pontosabban focistafeleségekből (WAG-ekből) álló hármas fogja kiegészíteni.

A retromezes lányok a legendákkal: Tony Green (balról), Gordon Banks, Roger Hunt (Fotó: Football Pools)
A retromezes lányok a legendákkal: Tony Green (balról), Gordon Banks, Roger Hunt (Fotó: Football Pools)

Danielle O'Hara (a wolverhamptoni Jamie O'Hara párja), Nicola McLean (a Notts Countyban játszó Tom Williams kedvese), valamint Bianca Slater (a Chelsea-ben játszó Ryan Bertrand párja) is elmondja majd minden forduló előtt, hogy milyen eredményeket vár az adott fordulóban. A Football Pools székhelye a londoni Wigmore Streeten található, amelyet csütörtökön egy napra Wagmore Streetre keresztelték át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik