Szépséges orosz sportolónők - toplista

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 21:19
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/Top_11_orosz_szepseg">Natalja Ragozina – megérte sokat fekvőzni.</a><a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/Top_11_orosz_szepseg"> (Fotó: sportsmeny.com) –  A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!</a><br />
Címkék
Az orosz nők&ouml;n rengeteg a figyelemrem&eacute;lt&oacute; domborulat, &eacute;s olyan v&aacute;ltozatosak, mint maga az orsz&aacute;g. Szők&eacute;től a feket&eacute;ig, kelettől nyugatig sz&eacute;p sz&aacute;mmal akadhatunk szemreval&oacute; jelens&eacute;gekre a sportol&oacute;k k&ouml;z&ouml;tt is. &Ouml;ssze&aacute;ll&iacute;t&aacute;sunkban sz&eacute;les palett&aacute;r&oacute;l v&aacute;logattuk ki a legszebb orosz sportol&oacute;nők kr&eacute;mj&eacute;t.

 

Marija Kirilenko (tenisz)
A szépséges orosz teniszezőnők amúgy is jó hírét öregbíti Marija, aki a világranglista huszadik helyének környékén püföli a labdát. Szemrevaló idomait szívesen is fényképezik a magazinok, nem véletlenül. Ő maga kortársaival ellentétben inkább a klasszikus zenét kedveli – kívül-belül klasszikus szépség.

Marija Sarapova
Marija Sarapova

Marija Sarapova (tenisz)
Túlzás lenne azt állítani, hogy az orosz sportszépségek mind teniszezők, de az igaz, hogy feltűnően sokan gyűltek a háló két oldalára. Sarapova testi adottságainak köszönhetően már sínen van a tenisz utáni életére is, hiszen a korábbi világelső a megkeresett dollármilliók mellett szerződtetett modell, és számos nagy multicég is számít rá reklámarcként.

Tatjana Grigorjeva (atlétika)
Az orosz rúdugrónők gyöngye nem rejtegeti a bájait. Meztelen képe jelent meg már több magazinban, és persze ott vannak az interneten is. Választott új hazájában, Ausztráliában ma is megőrülnek érte, hiszen a sportpályafutása befejezésével is szolgáltat témát a médiának.

Szvetlana Abroszimova (kosárlabdázó)
A csodaszépnek tartott orosz kosárlabdázó bájaira sokan vevők lennének. Egyelőre azonban rendületlenül dobálja a kosarakat, és ellenáll a lapok csábításának is.

Okszana Domnyina
Okszana Domnyina

Okszana Domnyina (műkorcsolya)
A gyönyörű orosz jégtáncos dekoratív jelenség a jégen és a szárazföldön egyaránt. Olimpiai bronzérmesként is előkelő helyet érdemelt ki a téli olimpiák szépségeinek csapatában. Ilyen pózokat látva ki ne értené meg a szerkesztőket?

Marija Muhortova (műkorcsolya)
A szép orosz lányoknál a Marija név nem ritkaság. Marija Muhortova a páros műkorcsolyázás nagy alakja szeretne lenni, de egyelőre csak jó alakjával tűnik ki a mezőnyből, az igazi, érmekben kifejeződő kiugrás várat még magára. 2010-ben lecserélte a partnerét, talán úgy könnyebb lesz.

Jelena Szleszarenko (atlétika)
Athén olimpiai bajnok magasugrónőjének hosszú lábain van mit csodálni. A huszonnyolc éves volgográdi sportolónő idomait 2004-ben Budapesten is megcsodálhattuk. Fájdalom, a versenypályán kívül nem lelkesedett azért, hogy megmutassa szépségét…

Marija Vercsenova
Marija Vercsenova

Marija Vercsenova (golf)
Még egy Marija… ő éppen a golf egyik szexszimbóluma. Sohasem megy egyszerű öltözetben a golfpályára sem. Egy picit rövidebb szoknya, valami különleges, szokatlan stílus, és máris jobban odafigyelnek rá. A róla készült képeken látszik, hogy számot is tart erre…

Irina Kalentyjeva (kerékpár)
A hegyikerékpárosok, hát még a nők nem éppen arról híresek, hogy a magazinok címlapján szerepelnének. Irinára azonban oda kell figyelni, mert 2008 olimpiai bronzérmese szívesen pózol a kamera előtt is. A fotogén hölgy persze mindezt kizárólag sportága népszerűsítéséért teszi…

Natalja Ragozina (ökölvívás)
Natasa nem szégyellős teremtés, de jobb lesz vigyázni vele, mert nemcsak a képei ütik ki az embert, hanem az erős ökle is. Profi bokszoló, de mivel eddig veretlen, vidáman mutogathatja magát a férfinép legnagyobb örömére.


Anasztaszija Luppova
(biliárd)
A végére itt egy különleges sportolónő, a lyukak és a dákók mestere, a szépséges Anasztaszja. A pool-biliárd fiatal világ- és európa-bajnoka szívesen pózol a kamerák előtt. Lehet, hogy férfiak között is indulnia kellene, mert erősen megzavarná a koncentrációjukat, ez a képe láttán egészen nyilvánvaló…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik