Testükben csempészhették be lányok a petárdákat a Zenit–Dinamo meccsre

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 14:47
Meglepő részlettel szolgáltak az orosz nyomozó  hatóságok a szombati botrány után: a Zenit női szurkoló intim testrészeikbe rejtve juttathatták be a stadionba a petárdákat.

Szombaton kora délután a hazai csapat 1–0-s vezetésénél félbeszakadt a Dinamo Moszkva–Zenit Szentpétervár orosz élvonalbeli labdarúgó mérkőzés, miután a moszkvaiak kapusa mellett felrobbant egy petárda. félbeszakadt a Dinamo Moszkva–Zenit Szentpétervár orosz élvonalbeli labdarúgó mérkőzés, miután a moszkvaiak kapusa mellett felrobbant egy petárda.

A bűnösök valahol köztük vannak (Fotó: ultras-life.net)
A bűnösök valahol köztük vannak (Fotó: ultras-life.net)

Anton Sunyin részleges látászavarra panaszkodott, a játékvezető pedig lefújta a mérkőzést.

A rendőrségi nyomozás most egy meglehetősen érdekes részlettel gazdagította az orosz szurkolói folklórról eddig kialakult képet:

„A nyomozás során megállapítottuk, hogy a petárdát, ami a Dinamo Moszkva kapusának sérülését okozta, a Zenit egyik női szurkolója dobta be a pályára – idézi a rendőrség egyik munkatársát az RT orosz kereskedelmi televízió internetes oldala. – A stadion átvizsgálása során a női mosdóban több tucat gumióvszert találtunk, amit nem az eredeti rendeltetése szerint használtak."

A nyomozó ezután kifejtette, hogy sejtésük szerint a szentpétervári drukker lányok az óvszerekbe csomagolt petárdákat az intim testrészeikbe rejtve juttatták be a stadionba – ott ugyanis egészen biztosan senki nem fog kutakodni a beléptetés során.

A kérdés azonban máris adott: hogy fogják a jövőben megakadályozni a hasonló eseteket, elvégre a testüreg vizsgálat bevezetése elég valószínűtlennek tűnik, ahogy a női szurkolók stadionokból történő kitiltása is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik