Terry aláírt mezével segített egy gyászoló Chelsea-rajongón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.24. 19:25
John Terry annak ellenére, hogy az angol futball egyik legkevésbé népszerű figurája, a lelke mélyén nagyszerű ember, amit most újfent bizonyított.

A Chelsea csapatkapitánya pár nappal azt követően, hogy megható üzenetet küldött korábbi klubtársának, a nyár óta a bajnoki rivális Manchester Cityt erősítő Frank Lampardnak az Instagramon, egy lányrajongója fájdalmában osztozott. Az érzelmeket tettek is követték.megható üzenetet küldött korábbi klubtársának, a nyár óta a bajnoki rivális Manchester Cityt erősítő Frank Lampardnak az Instagramon, egy lányrajongója fájdalmában osztozott. Az érzelmeket tettek is követték.

A hátvéd különleges ajándékot küldött Louise Heatonnak, aki nemrég veszítette el édesanyját. A Chelsea-szurkoló Louise az Instagramon keresztül kereste fel a játékost, aki, miután értesült a szomorú történetről, egy aláírt, mérkőzésen viselt Terry-mezzel és egy szívhez szóló üzenettel lepte meg a lányt.


„Szomorúan értesültem édesanyáddal történtekről. Örömmel küldeném el egyik mezemet, amelyet alá is írtam neked. Megtiszteltetés lenne számomra, ha a Chelsea és én a segítségedre lehetnénk életed e rendkívül nehéz időszakának átvészelésében. Tovább kell vinned édesanyád örökségét, légy erős és ne félj sírni, éltessenek a közös emlékek. Idővel könnyebb lesz. Szeretettel, John Terry. Nagyon remélem, hogy elfogadod a mezemet” – írta a játékos válaszüzenetében.

A kedves sorokat és az ajándék mezt a lány köszönete jeléül megosztotta a Twitteren, a bejegyzést több ezren megosztották azóta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik