Támadásban a Balotelli család: perrel fenyegetik Raffaellát!

Vágólapra másolva!
2012.12.30. 11:59
Nevelőszülei felsorakoztak Mario mögött, és a família nyílt levélben állt ki a támadó mellett, aki nem tűri, hogy foltot ejtsenek a becsületén, és úgy véli: tévesen vádolják őt rossz magaviselettel.

Mario Balotelli stílusosan búcsúzik az évtől, és miután a jó példa ragadós, mi is stílusosan tesszük ezt: mégpedig Marióval. A Balotelli család egy emberként állt ki a kislánya, Pia születése óta már végképp fekete báránynak kikiáltott csatár mellett, és a La Gazzetta dello Sporthoz eljuttatott nyílt levélben védték meg a becsületét.

Mario és Raffaella viharos kapcsolata végleg véget érni látszik (Fotó: pianetamamma.it)
Mario és Raffaella viharos kapcsolata végleg véget érni látszik (Fotó: pianetamamma.it)

A család haragját Raffaella Ficónak a Chi című magazinnak adott interjúja váltotta ki, amiben azt találta mondani, hogy „Mario érzéketlen, és a legkisebb érdeklődést sem mutatja a lánya iránt." Nos, az tény, hogy Mario a kis Pia december 6-i világra jötte óta nem igazán viselkedett minta apaként, a nevelőszülei, Franco és Silvia Balotelli mégis zokon vették a fentieket.

Egyet mondok, kettő lesz belőle... 
(Fotó: gossipetv.com)
Egyet mondok, kettő lesz belőle... (Fotó: gossipetv.com)

A nyílt levélben követelik Mario magánéletének tiszteletben tartását, és perrel fenyegetik fiuk egykori szerelmét. De még ennél is tovább mennek: „Kétségbe vonjuk anyai elkötelezettségedet Raffaella, és szerintünk jobban tennéd, ha a sajátjaid helyett a gyermek érdekeit tennéd az első helyre. Megkérünk, hogy fordíts nagyobb figyelmet a magánélet tiszteletben tartására, mert a mellett állóknak és Piának is ez az érdeke."

Mario is megszólalt az ügyben, aki azt tette hozzá a fentiekhez, hogy a lánya születése óta tartó, az ügyben tanúsított némasága teljesen tudatos választás volt, amivel igyekezett kizárni a közvéleményt magánéletének e legintimebb részéből. Raffaella hamis vádjai azonban kicsapták nála a biztosítékot.

„Mindennek meg van ugyanis a határa, és nem tűröm tovább, hogy foltot ejtsenek a becsületemen, és megalapozatlanul állandóan rossz magaviselettel vádoljanak. Egyúttal utasítottam az ügyvédeimet, hogy tegyenek meg minden szükséges jogi lépést, hogy megvédhessem jó hírnevemet, amelyet méltatlanul rombolnak a Raffaella Fico által tett nyilatkozatok. Továbbá felszólítom Raffealla Ficót, hogy a jövőben tartózkodjon minden hasonló megnyilvánulástól, és tartsa tiszteletben a magánéletemet. És figyelmeztetem, hogy a jövőben tett kijelentéseiért kártérítésre fogjuk kötelezni, amennyiben továbbra is támadja a jó hírnevemet."

Kemény, nagyom kemény... Un felice anno nuovo per tutti!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik