Sztriptíztáncos kezétől csattant a Super Bowl hőse fején a pezsgősüveg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 10:03
null
Jacoby Jones (forrás: foxsports.com)
A Baltimore Ravens játékosa, Jacoby Jones látszólag súlyosan, de végül kiderült, hogy csak könnyebben megsérült hétfő hajnalban, amikor egy sztriptíztáncos egy hatalmas pezsgőspalackkal fejbe vágta egy mulatozás közben.

A TMZ című amerikai portál szerint Bryant McKinnie születésnapját ünnepelték Washingtonban. Hajnali három körül, egy partibuszon összeverekedtek az emberek. A társaság között ott volt a sztriptíztáncos is.

Egy szemtanú látta, hogy a nő Jacoby Jones felé csapott a pezsgősüveggel, elérte, és meg is sérült az NFL-játékos. Elég erősen vérzett, de végül nem vitték kórházba.

A Sweet Pea becenevű sztriptíztáncos egy Ace of Spades nevű pezsgőt tört szét Jacoby fején, és a beszámolók szerint mindent beborított a vér. Ezután újabb bunyó tört ki a társaságban, de végül senkit sem vittek be a rendőrök.

Jones volt az előző szezon Super Bowljának az egyik hőse, hiszen két touchdownt is elért. Egyelőre térdsérülését kezeli, de az edzői stáb természetesen nem volt túl lelkes a hírtől. Nem csodáljuk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik