Sztárpár a láthatáron: Schweinsteiger és a csinos teniszcsillag kéz a kézben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 20:38
null
<strong> Bastian Schweinsteiger és Ana Ivanovics </strong>(Fotó: bild.de)
New Yorkban fotózták le félreérthetetlen helyzetben Bastian Schweinsteigert és Ana Ivanovicsot, akik a jelek szerint már egy párt alkotnak.

 

Németország legnagyobb példányszámban eladott napilapja, a Bild számolt be arról, hogy a Bayern München vezére és a vb-győztes német válogatott újdonsült csapatkapitánya egy fekete napszemüvegben és napjaink egyik legszexibb teniszezője mellett sétálgatott Manhattanben.

A Bild címlapja (Fotó: bild.de)
A Bild címlapja (Fotó: bild.de)

A történet azért is érdekes, mert Schweinsteiger hivatalosan még nem szakított élettársával, Sarah Branderrel, aki még a nyári, brazíliai futball-vb-re is elkísérte a középpályást.

Valami azonban történhetett kettejük között a vb-arany után, mert Schweinsteiger 30. születésnapját már Sarah nélkül (egy ismeretlen brazil hölgy társaságában) ünnepelte Ibizán.

Schweini és Ivanovics egyébként korábbról ismerik egymást, méghozzá egy német teniszezőnőn, Andrea Petkovic-on keresztül. Ana pár héttel ezelőtt részt vett a magyar internetet is teljességgel meghódító Ice Bucket Challenge-ben, a jeges fürdőt követően pedig a német futball válogatott tagjait hívta ki.

A Bild Ivanovics egy ismerősét is megszólaltatta, aki szerint a teniszező hónapok óta csak Schweinsteigerről tud beszélni. A futballista nem volt hajlandó kommentálni a kettejükről készült képet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik