Szent a béke? Giggs évek után felkereste megalázott testvérét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.10. 17:25
null
Ryan Giggs évek óta először beszélt testvérével, Rhodrival (Fotó: mirror.co)
Egy magát meg nem nevező forrás szerint Ryan Giggs, a Manchester United ikonikus alakja kibékült testvérével, Rhodrival. A fivérek évek óta nem beszéltek egymással, viszonyuk akkor mérgesedett el, amikor kiderült, az MU korábbi klasszisa nyolc éven át szexuális viszonyt folytatott öccse feleségével, Natashával.

 

Az angol bulvárlapok 2011 nyarán kürtölték világgá, hogy Ryan Giggsnek nyolc éven át volt viszonya testvére feleségével. A botrány minden bizonnyal azért robbant ki, mert Natasha barátnője – jó pénzért persze – elfecsegte néhány közös titkukat az újságoknak.

Rhodri szerint megmutatkozott, milyen ember is valójában Ryan Giggs, aki korábban számtalanszor nyilatkozta, hogy neki a család a legfontosabb. Persze felvetődött benne a gyanú, hogy valami lehet Ryan és Natasha között, de soha nem gondolta volna, hogy ilyen masszív a kapcsolat. A felszarvazott testvér teljesen összezavarodott, négy esztendő elteltével azonban a jelek szerint hajlandó kibékülni három évvel idősebb testvérével.

„Ryan néhány héttel ezelőtt váratlanul felhívta Rhodrit, aki hajthatatlan volt, önszántából soha nem lépett volna kapcsolatba bátyjával. Az első lépést Ryannek kellett megtennie, hiszen ő hibázott. A vendéglő VIP-részlegében ültek, és úgy tűnt, élvezik egymás társaságát” – mondta egy meg nem nevezett forrás a Sunnak.

A bulvárlap beszámolója szerint a Giggs fivérek húsvétvasárnap egy Manchester szomszédságában található vendéglátóipari egységben tettek pontot a családi viszály végére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik