Százezer dolláros meccsekkel csábítják Sevcsenkót Indonéziába

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 09:22
Olyan jól ment Andrij Sevcsenkónak az AC Milan öregfiúkcsapatában, hogy mesés ajánlatot tett neki egy indonéz klub.

A 2012-es (részben hazai rendezésű) Európa-bajnokság után visszavonuló 36 éves aranylabdás csatár az indonéz második vonalban listavezető Mitra Kukartól kapott nem akármilyen ajánlatot, miután az AC Milan öregfiúkgárdájában gólt szerzett az indonéz All Star-együttes ellen.

Andrij Sevcsenko: „Mit mondtatok, mennyi a zseton?” (Fotó: Action Images)
Andrij Sevcsenko: „Mit mondtatok, mennyi a zseton?” (Fotó: Action Images)

Rony Fauzan, a Mitra Kukar klubmenedzsere a mérkőzés után megkereste Sevcsenkót, és megkérdezte tőle, ugyan leszerződne-e hozzájuk 10 találkozóra? Persze nem gombokért: helyi hírek szerint meccsenként valamivel több mint 100 ezer dollárt (kb. 22 millió Ft) ajánlanak neki a borneóiak.

„Tény, hogy érdeklődünk Sevcsenko iránt, de még folytatni kell a tárgyalásokat, részben ami a dolog anyagi oldalát érinti – így Rony Fauzan. – Andrij nyilvánvalóvá tette, hogy nem lenne ellenére a Mitra Kukarban játszani, de csak legfeljebb öt mérkőzést vállalna. Igazából az a legnagyobb kérdés, hogy hány találkozóra maradna nálunk, mert úgy gondolom, hogy a szerződése anyagi részét elő tudjuk teremteni, de erről még beszélni kell a menedzsmenttel."

AC Milan öregfiúk–Indonézia All Star (Sevcsenko gólja 3:25-nél)

Lehet, hogy Indonézia elviszi a legnagyobb téli átigazolási sztori csillogó díját? Lehet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik