Szalai Ádám a német Playboy-sztárral nyaral Balin?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 14:06
Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Hoffenheim labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára, Szalai Ádám Balin nyaral, a tag24.de német bulvároldal azt is tudni véli, hogy kivel…

A tag24.de kiszúrta, hogy Szalai Ádám Baliról ugyanazon medence partjáról osztott meg a napokban fotót az Instagram oldalán, mint a német celeb, a 25 éves Angelina Heger, aki hazájában több tévéshow-ban is szerepelt már, illetve a Playboy férfimagazinban is feltűnt. tag24.de kiszúrta, hogy Szalai Ádám Baliról ugyanazon medence partjáról osztott meg a napokban fotót az Instagram oldalán, mint a német celeb, a 25 éves Angelina Heger, aki hazájában több tévéshow-ban is szerepelt már, illetve a Playboy férfimagazinban is feltűnt.

A tag24.de ezenkívül több olyan fotóra is felhívta a figyelmet, amit ugyanazon helyszínről, nagyjából ugyanakkor posztolt a két sztár, miközben közös fotón eddig még nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Ausztriai és párizsi kirándulás az Eiffel-toronynál egyformán szerepel a képek között. Továbbá a Blikk tavaly őszi cikkét is felidézik, amelyben egy olvasóriporter arról számolt be róla, hogy Budapesten a Szent István-bazilikánál látta a párt.

A német oldal szerint nem lehet véletlen a sok egyezés, de miután Angelina kisasszonynak a múltban több félresiklott kapcsolata is volt más hírességekkel, valószínűleg még korainak tartja, hogy a nyilvánosság elé álljon új párjával, a magyar válogatott labdarúgóval.

A „gyanús” fotók:


Time for lunch #bali #holiday #summervibes #pooltime #coconut

@moodbook_make_up_journal #perfectshooting #team [werbung]

A

Werbung :Getting ready by @shanstruebeautyDress by @houseofcbde #friday #moviemeetsmedia #fashionnight #city *WERBUNG*

y #brown #kiwi #mint #smoothie

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik