Szabad lett Wanda, a bomba(nő) – képgaléria

Vágólapra másolva!
2013.11.07. 19:46
null
Wanda Nara (forrás: sport.es) <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Wanda_Nara')">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Argentínában robbant az a bomba, amely szerint Maxi López és felesége, Wanda Nara között valami nem stimmel. A sajtó néhány napja azon csámcsog, hogy szakítottak, Wanda testvére, Zara – aki egykor Diego Forlán asszonya volt – nem erősített meg semmit.

Október 31-én azonban egy üzenetet tett közzé a hölgy: „Elegem van", majd néhány nappal később ezt írta: „Eddig tartott a szerelmem". És ha ez nem lett volna elég meg is változtatta a profilját, ugyanis a Maxi López Wanda Nara név helyett már csak a Wanda Nara látszik.

A jól értesültek szerint Wanda a három gyerekkel együtt vissza fog térni Argentínába. Hat évig voltak házasok, és bár a kiváltó ok egyelőre nem ismert, komolynak látszik a dolog. Addig is, ameddig beszámolhatunk valami konkrétumról, ajánljuk Wanda fotósorozatát. Azt nem mondjuk, hogy társkeresőnek is felfogható a dolog, de így is érdekes lehet.

Az ideális család lehet, hogy szétszakad... (forrás: exitoina.com)
Az ideális család lehet, hogy szétszakad... (forrás: exitoina.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik