Snoop Lion a Celticben vásárolna részesedést

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 11:03
null
Snoop Dogg (forrás: theweek.com)
A rapzene egyik híressége, Snoop Lion („született” Snoop Dogg) úgy gondolja, hogy itt az ideje egy kis befektetésnek, mégpedig a futball frontján. Miután a skótok 2–1-re legyőzték a Barcelonát, be is jelentkezett a csapatnál.

A zenész szerint minden a tárgyalásoktól függ, de lát esélyt a kedvező fejleményekre:

„Nagyon érdekel a futball. Egyáltalán nem ritka, hogy egy hip-hopsztár a csapatsportokba fektet be, de azt hiszem, az újdonság, hogy futballcsapatba.”

„Nem láttam a teljes meccset a Barcelona ellen, csak az összefoglalót. Azt tudom, hogy a Barcelona nagyon jó, de a Celtic is az. Tudom, hogy a Celtic-szurkolók nagyon szenvedélyesek, ezért én akkor szállnék be az üzletbe, ha erre lehetőségem adódna. Valójában nem sokat gondolkodtam az egészen. Csak egy kis Snoopos fílinget akarnék behozni. Ha egyszer tarthatnék ott egy bulit, többé sohasem volna ugyanaz egyetlen meccs sem a Celticnél.”

Snoop, akinek az eredeti neve Calvin Cordozar Broadus, a hírek szerint David Beckham ötletére találta ki az egészet.

„Megkérdeztem a haveromat, Davidet, hogy mit gondol a Celticről, és hogy részesedést vennék, neki pedig tetszett az ötlet. Az biztos, hogy leigazolnám egy szezonra, de sajnos most elég boldogok itt, Los Angelesben is. Mindegy, egy ajánlatot megérne a dolog. Sohase mondd, hogy soha."

A 41 éves zenész odavan Skóciáért, és ég a vágytól, hogy visszatérhessen oda, de fájdalom, egyelőre kitiltották az Egyesült Királyságból, mert 2006-ban balhézott a Heathrow repülőtéren. Hamarosan azonban lejár a kitiltás, és újra visszatérhet.

„Imádom Skóciát, és annak is örülök, hogy lejár a kitiltásom. Nagyon bírom az indiai éttermeket, és annyit mondhatok, a legjobb közülük Glasgowban van. Olyan jó a kaja, hogy teljesen kész voltam tőle."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik