Ronaldinho 150 rugóért haknizik, persze dollárban - videó

Vágólapra másolva!
2011.05.22. 14:40
Dinho minden körülmények között jól bánik a labdával, pályán és stúdióban egyaránt. Ezt a képességét akarták kihasználni egy argentin showműsorban is, és a brazil labdazsonglőr ennek meg is kérte az árát.

Pénz beszél, kutya ugat... Ezért gondolhatta azt Ronaldinho, hogy 150 ezer dollárért hajlandó fellépni Marcelo Tinelli műsorában. Ez az összeg arra volt elég, hogy egy kicsit ellabdázgasson Tinellivel a kamera előtt. Különrepülőgép vitte Rio de Janeiróból Buenos Airesbe, tehát nem sok időt vesztett.

Klubja, a Flamengo már nem volt ennyire lelkes, és tettek egy nyilatkozatot is, hogy a csatár nem kért engedélyt az utazáshoz. Ronaldinho képviselője szerint azonban a játékos a szabadidejében ment el Argentínába, úgyhogy értetlenül állnak a klub problémázása előtt.

Amíg zöldágra vergődnek egymással, addig érdemes megnézni a videót, amelyben a Ronaldinhót utánozni kívánó műsorvezető perecelése az egyik leglátványosabb mutatvány, aztán döntse el ki-ki maga, jó árat kért-e a hakniért a sapkás sztár...

Ronaldinho befűzi a műsorvezetőt is
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik